28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Xωρίς άγχος για τη νίκη το ΑΠΟΕΛ

By on 7 Δεκεμβρίου, 2016 0 1082 Views

Σαν ξεκάθαρο στόχο τη νίκη στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έθεσαν ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Στάθης Αλωνεύτης στην διάσκεψη τύπου.

ΣΤΑΘΗΣ ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ

Ποια τα κίνητρα σας για τη νίκη…
«Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι σημαντικά τέτοιου είδους παιχνίδια, πόσο μάλλον το αυριανό. Κατεβαίνουμε για τη νίκη και να κρατήσουμε την 1η θέση. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, ο καλύτερος να κερδίσει και εύχομαι η καλύτερη να είναι η ομάδα μου»

Πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με ελληνικές ομάδες;
«Είναι ιδιαίτερο παιχνίδια γιατί παίζουν δυο καλές ομάδες πόσο μάλλον όταν αντίπαλος είναι ελληνική ομάδα. Είναι λαοφιλέστατες ομάδες και οι δυο, ο καλύτερος να κερδίσει»

Το γεγονός ότι και οι δυο ομάδες έχουν προκριθεί, αφαιρεί το άγχος;
«Ναι αφαιρεί λίγο βάρος αλλά ο κάθε ένας θέλει να μπαίνει στο γήπεδο και να κερδίζει».

ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ

Πως σχολιάζεται το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ παίρνει την πρωτιά και με δυο αποτελέσματα;
«Εμείς σαν ομάδα θα πάμε για τη νίκη. Αν πάμε για την ισοπαλία είναι ριψοκίνδυνο. Θα πάμε για νίκη και να στην εξέλιξη έρθει η ισοπαλία δεν θα μας χαλάσει».

Η κατάσταση του Καρλάο και κατά πόσον θα παίξει ρόλο στην απόφαση αν θα χρησιμοποιηθεί το γεγονός ότι έχει εξασφαλιστεί η πρόκριση…
«Θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση του Καρλάο. Όλοι είναι μέσα εκτός από τον Αστίθ. Θ αποφασίσω μετά την προπόνηση ποιους θα επιλέξω».

Τι σημαίνει για εσάς ότι με βαθμολογικό κέρδος το ΑΠΟΕΛ κάνει ρεκόρ βαθμών στην Ευρώπη σε μια χρονιά;
«Αν πάρουμε ένα βαθμό ή τρεις σημαίνει ότι τερματίζουμε πρώτοι και αυτό είναι το σημαντικό. Αν κάνουμε ρεκόρ θα είναι καλό για τον σύλλογο, θα είναι μια ανάμνηση και τίποτα περισσότερο».