26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σημαντική η κάθε μέρα για την Ανόρθωση ενόψη κριτηρίων

Σημαντική η κάθε μέρα για την Ανόρθωση ενόψη κριτηρίων

By on 7 Δεκεμβρίου, 2016 0 1255 Views

To οικονομικό και τα κριτηρια Δεκεμβρίου καίνε την Ανόρθωση και η διοίκηση τρέχει να μαζέψει τα απαιτούμενα χρήματα για να περάσει τον κίνδυνο ποινής.Παράλληλα ο Λέβι κτίζει στην εμφάνιση του Τσιρειου με στόχο να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική και στο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ την Δευτέρα.Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση και περισσότερο για το οικονομικό κομμάτι μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Σάββας Πηλακούτας.

«Ήδη άρχισε η οικονομική εκστρατεία από την αρχή της εβδομάδας, ανακοινώσαμε το Χριστουγεννιάτικο Blue Day και θα ανακοινωθούν και άλλα τις επόμενες μέρες. Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο και χρειάζεται η προσπάθεια και βοήθεια όλων μας για να ξεπεραστεί αυτός ο σκόπελος» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πρέπει να βρούμε άμεσα το ποσό, μας πιέζει ο χρόνος, θα πρέπει να τρέξουμε και εμείς και ο κόσμος όπως μπορεί να βοηθήσει. Θα γίνουν και διάφορα άλλα πράγματα με επιφανείς Ανορθωσιάτες και μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Θα πρέπει όσοι βρίσκονται στην ομάδα και όσοι δεν βρίσκονται στην ομάδα να βοηθήσουν».

Το οικονομικό συνδέετε και με το μεταγραφικό ενόψει Ιανουαρίου…
«Κάθε μέρα για εμάς είναι σημαντική. Ανάλογα με το τι γίνεται με το οικονομικό θα γνωρίζουμε τι θα γίνει και με το κομμάτι ενίσχυση. Αν δεν μαζευτεί το ποσό και έρθουν κυρώσεις θα υπάρξει αντίκτυπο και στο μεταγραφικό»

Για τα ονόματα που κυκλοφορούν ότι ενδιαφέρουν την Ανόρθωση…
«Όσο κοντεύουν οι μέρες θα ακούγονται διάφορα ονόματα που απασχολούν και ονόματα από το Ισραήλ από την στιγμή που είναι και η πατρίδα του προπονητή. Αν υπάρξει κάτι νεότερο και είμαστε σε θέση να το ανακοινώσουμε θα το κάνουμε».

Πόσο θα βοηθήσει η καλή παρουσία απέναντι στον Απόλλωνα;
«Θέλαμε να συνοδευτεί η καλή εμφάνιση με τη νίκη, αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, πήραμε μόνο τον ένα και πιστεύω θα βοηθήσει ψυχολογικά ο τρόπος με τον οποίο κύλησε το παιχνίδι. Τώρα έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με το ΑΠΟΕΛ και θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε με τον Απόλλωνα».

Υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον για να αναμειχθεί στα διοικητικά;
«Όχι δεν εκφράστηκε οποιοδήποτε ενδιαφέρον».

Αγωνιστικά…
«Δεν υπολογίζεται ο Γκιγέρμε με το ΑΠΟΕΛ, οι υπόλοιπο ποδοσφαιριστές θα είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή. Είναι ένα διαχρονικό ντέρμπι του Κυπριακού ποδοσφαίρου που πάντοτε προσφέρει θέαμα και ελπίζουμε να είμαστε εμείς οι νικητές».

Για τον κόσμο;
«Έχουμε στην διάθεση μας 1.200 εισιτήρια, η προπώληση στην Λάρνακα έχει αρχίσει, ενώ στις άλλες πόλεις αρχίζει το απόγευμα».