20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΑΝΙΕΡΟΣ:Μας πούλησε η τύχη.Δεν έχω παράπονο για την ήττα

ΦΑΝΙΕΡΟΣ:Μας πούλησε η τύχη.Δεν έχω παράπονο για την ήττα

By on 6 Δεκεμβρίου, 2016 0 2190 Views

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για όλα όσα αφορούν τους «φτεροπόδαρους».

Για την ήττα από την ΑΕΛ και αν θα υπάρξουν συνέπειες:

«Κοίταξε δεν χάσαμε από την ΑΕΛ. Μας πούλησε η τύχη. Είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι που έκαναν οι παίκτες μου. Αν χάναμε θα άλλαζαν πολλά. Εγώ έτσι λειτουργώ. Όταν κάποιος δεν τρέχει και δεν προσπαθεί για την ομάδα θα τον έχω να τον πληρώνω;».

Για την απόδοση της ομάδας:

«Δεν είμαι 100% ικανοποιημένος, είδαμε τα λάθη μας. Χάνουμε στο παρά ένα γιατί μια στιγμή που δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, δεχόμαστε γκολ. Οι αμυντικοί μας έπρεπε να λειτουργήσουν πιο καλά στη φάση του γκολ που δεχθήκαμε».

Για τον ανταγωνισμό για εξάδα:

«Ποιος πλησιάζει; Εμείς ξεκινούμε από το μηδέν. Θα δούμε πως θα πάμε. Αν κάνουμε την παρουσία που είχαμε στον πρώτο γύρο θα πάμε καλά. Δεν έχουμε τον πρώτο λόγο για την εξάδα. Είμαι ανήσυχος για κάποια αποτελέσματα που φέραμε, αλλά τα τελευταία παιχνίδια ο προπονητής πρόσθεσε κάποια στοιχεία που βοήθησαν την εικόνα μας».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια:

«Εμείς αγωνιζόμαστε πάντα για να πάρουμε βαθμούς. Θα γίνει καλό παιχνίδι με την Ομόνοια με δύο ισοδύναμες ομάδες. Κάνει καλό παιχνίδι η Ομόνοια αλλά και ο Ερμής το ίδιο».

Για τα εισιτήρια του παιχνιδιού:

«Δεν μπορούμε να στριμώξουμε τους ανθρώπους που θέλουν να έρθουν να δουν το παιχνίδι».

Για την ενίσχυση του Ιανουαρίου:

«Θα κάνουμε όλες τις κινήσεις, τέσσερις μεταγραφές. Η μια έγινε, είναι ο Φροξυλιάς. Τον πιστεύω και θα κάνει καριέρα στον Ερμή».

Για τον Νουρεντινόσκι:

«Να τα βάλω με τον προπονητή τώρα, για τον προγραμματισμό; Αν φέρναμε αυτό τον τερματοφύλακα από την αρχή του πρωταθλήματος θα ήμασταν αλλού., Φταίω εγώ., ήμουν σε διαβουλεύσεις μαζί του, είχε φύγει από άλλη ομάδα για μια παρεξήγηση με την ομάδα του, δεν ήθελε να αγωνιστεί κάπου. Νιώθουμε ασφάλεια μαζί του».

Για τους φακέλους:

«Δεν ήρθε φάκελος για την ομάδα μου και ούτε θα έρθει. Έκανα κάποιες κινήσεις για αυτό. Βρήκα τον τρόπο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Ντα Σίλβα και ο Αλεξίου είναι εκτός. Έχουμε όμως πολλούς επιθετικούς. Δεν έχουμε πρόβλημα εμείς. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής πρέπει να ξέρεις να παίζεις παντού σε ώρα ανάγκης. Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε την Ομόνοια, ο καλύτερος ας κερδίσει».