24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Έντονος όσο ποτέ ο προβληματισμός στον Απόλλωνα

By on 6 Δεκεμβρίου, 2016 0 1134 Views

O προβληματισμός στον Απόλλωνα είναι αυτή τη φορά πιο έντονος από ποτέ .Κοινή διαπίστωση καιεπίσημη παραδοχή ότι είναι ανεξήγητη η αστάθεια της ομάδας με το ρόστερ πυ διαθέτει ωστόσο δεν υπάρχει θέμα προπονητή από επίσημης πλευράς.Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλάζιων», Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την έλλειψη σταθερότητας στην απόδοση:

«Δυστυχώς ένα σύμπτωμα που δεν μπορούμε να εξαλείψουμε ότι και να κάνουμε. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο πιο σημαντικός λόγος που η ομάδα χάνει βαθμούς από τους πρωτοπόρους. Περισσότερο δεν ήταν οι απώλειες βαθμών αλλά είναι η αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα».

Για του που το αποδίδει:

«Αν ήταν τόσο εύκολο, θα το απαντούσαμε Πραγματικά η εικόνα μας στον αγώνα με την Ανόρθωση ήταν τραγική και σε καμία απολύτως περίπτωση δεν ήταν η απαιτούμενη».

Για την ποιότητα του ρόστερ:

«Είναι λυπηρό που δεν μπορούμε να βρούμε αυτή την λύση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πήραμε και περισσότερα από ότι αξίζαμε».

Για το πόσο προβληματίζει η εικόνα της ομάδας:

«Αυτή την φορά είναι πολύ μεγάλος ο προβληματισμός, βαθύτατος».

Για το αν υπάρχει θέμα προπονητή:

«Δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Το μόνο σίγουρο είναι πως η θλίψη που προκαλεί η ομάδα στον κόσμο την παίρνουμε και εμείς, όλοι στην ομάδα. Είναι κάτι το λυπηρό. Είμαστε όμως υπόχρεοι να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα».

Για τους τραυματισμούς:

«Η τραυματισμοί είναι μια δικαιολογία αλλά δεν θεωρώ πως είναι εκεί το πρόβλημα».

Για τους Γκίε, Ρομπέρζ και Αγγελή:

«Αναμένουμε τις εξετάσεις των δύο παικτών. Ο Αγγελή θα είναι εκτός από το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα».