25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H Oμόνοια επιμένει για την διαιτησία αλλά αξιολογεί και την εικόνα της ομάδας

H Oμόνοια επιμένει για την διαιτησία αλλά αξιολογεί και την εικόνα της ομάδας

By on 5 Δεκεμβρίου, 2016 0 1083 Views

Μιλώντας στον «Άστρα» και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Στο αγωνιστικό, έχουμε την άποψη ότι οποιαδήποτε αποτίμηση του αγωνιστικού πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη στο αγωνιστικό και να κυριαρχήσει το fair play. Απ’ την στιγμή που δεν υπήρχαν, θεωρούμε ότι δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε για οτιδήποτε αγωνιστικό. Εσωτερικά να είστε όλοι βέβαιοι ότι θα αξιολογηθεί η εικόνα της ομάδας, θα κάνομε την αυτοκριτική μας και όλοι συμφωνούμε ότι επιβάλλεται να βρίσκουμε την δύναμη να ξεπερνούμε τις δυσκολίες όπως αυτές του Σαββάτου.

Το Δ/Σ είναι έντονα ενοχλημένο με όσα έγιναν και με όσα ακολούθησαν. Είναι αποφασισμένο να μην αντιμετωπιστεί ξανά η ομάδα με αυτό τον τρόπο. Δεχόμαστε τα διαιτητικά λάθη αλλά όσα είδαμε το Σάββατο μας ξεπερνούν.

Να αναφέρουμε τον νέο κανονισμό που ισχύει το Καλοκαίρι. Όταν αμυντικός έπεσε σε παράβαση εντός περιοχής. Ο Καρλίτος γλίστρησε και έπεσε πάνω στον αντίπαλο επιθετικό. Δεν ήταν σκόπιμη ενέργεια. Έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα αλλά αυτό δεν λέγεται πουθενά και αυτό μας προβληματίζει πάρα πολύ. Στο δεύτερο γκολ ο Ντε Καμάργκο κάνει φάουλ στον Παναγή, ήταν φάουλ και κίτρινη. Η τρίτη φάση λέγεται ότι ήταν εκτεθειμένο το χέρι του Πιέρου. Αυτό θα ισχύει αν έχει 30 χέρια. Η τέταρτη επιβεβαίωσε το φιάσκο της όλης υπόθεσης. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, ο βοηθός έτρεξε και πήγε στο σημείο που πάει όταν υπάρχει πέναλτι, μετά όταν έτρεξε όλο το ΑΠΟΕΛ πάνω του. Αντί να δεχθούν κίτρινη κάρτα οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, άλλαξε την απόφαση του σε πέναλτι».