19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απογοήτευση αλλά όχι καταστροφή η ισοπαλία για την ΑΕΚ

Απογοήτευση αλλά όχι καταστροφή η ισοπαλία για την ΑΕΚ

By on 5 Δεκεμβρίου, 2016 0 1275 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Για τις απρόσμενες απώλειες με την Αναγέννηση:

«Αναμφίβολα είμαστε στους χαμένους της αγωνιστικής. Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα στο «Τάσος Μάρκου» και είχαμε απώλειες βαθμών. Μας προβλημάτισε ο αγώνας. Από την πρώτη στιγμή δεν ψάξαμε για άλλοθι και δικαιολογίες. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε. Σίγουρα δεχόμαστε την κριτική, μέσα από αυτή βελτιώνεσαι. Αυτό που δεν επιτρέπουμε σε κανένα είναι να μηδενίζει τη συνολική προσπάθεια που κάναμε στη σεζόν. Είμαστε στη πρώτη θέση και παραμένουμε στη πρώτη θέση».

Για την μέχρι τώρα πορεία:

«Με το γεγονός ότι ξεκινήσαμε την σεζόν, διεκδικήσαμε την είσοδο μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και είμαστε στην κορυφή σημαίνει πως καλλιεργήσαμε εμείς οι ίδιοι τις προσδοκίες. Από εκεί και πέρα ένα αποτέλεσμα όσο κι αν μας απογοητεύει δεν φέρνει την καταστροφή».

Για την πτώση στην απόδοση της ομάδας:

«Το θέμα είναι συλλογικό. Δεν αποτελούν δικαιολογία οι απουσίες. Από την πρώτη στιγμή το λέω συνεχώς αυτό το πράγμα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα που έχουμε δημιουργήσει πως μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Τι γιατρικό είναι οι νίκες».

Για τις πολλές αλλαγές του Ιδιακέθ:

«Έκανε και σε άλλα παιχνίδια αλλαγές στο αρχικό σχήμα και ήταν διαφορετική η εικόνα και τα αποτελέσματα. »

Για Τρισκόφσκι και Τομάς:

«Περισσότερα από αύριο όταν θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Ο Τομάς συνεχίζει την αποθεραπεία του. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τους Μίνιο και Τρισκόφσκι και ελπίζουμε να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με την Δόξα».