27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αναπτέρωση ηθικού της ομάδας με εξελίξεις στα διοικητικά της Ανόρθωσης

Αναπτέρωση ηθικού της ομάδας με εξελίξεις στα διοικητικά της Ανόρθωσης

By on 5 Δεκεμβρίου, 2016 0 1062 Views

Ελπιδοφόρα μηνύματα έστειλε η Ανόρθωση με την εμφάνιση της στο Τσίρειο.Το αποτέλεσμα που πήρε δεν ήταν τυχαίο .Αντίθετα ήταν αποτέλεσμα της καλής προσπάθειας και του πάθους που έδειξαν οι παίκτες.Περισσότερο αδικεί την Ανόρθωση η ισοπαλία ωστόσο η εμφάνιση και ο τρόπος και ο χρόνος που ήρθε η ισοφάριση μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία και να ανπτερώσει το ηθικό της ομάδας.Ο Λέβι με αυτά που εχει στα χέρια του προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για βελτίωση και ασφαλώς κόνρα στον Απόλωνα φάνηκε ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για καλύτερη εικόνα από αυτή που βλέπαμε μέχρι τώρα.Ασφαλώς η επιστροφή των Καλούνγκα ,Καλό και Καμπρέρα του έλυσαν τα χέρια στην επίθεση οπότε ο Ράγιος επέστρεψε στο κέντρο στο ρόλο του ηγέτη ενώ υπάρχουν και στον πάγκο αξιόλογες επιλογές στην επίθεση.Είναιφανερό ότι με τον Ράγιος στο κέντρο και με την παρουσία όλων των επιθετικών επιλογών ο Λέβι μπορεί να δουλέψει και να περιμένει περισσότερα στον επιθετικό τομέα.Τα προβλήματα στην άμυνα δεν λύνονται έτσι εύκολα ωστόσο υπάρχει ο Γεννάρης που μπορεί να προσφέρει λύσεις.
Πέραν του αγωνιστικού σήμερα αναμένονται εξελίξεις και στα διοικητικά μετά την παραίτηση Πουλαίδη και τα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για όλα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Για την ισοπαλία με Απόλλωνα:

«Παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε και θα ήθελε ο κόσμος μας. Μπήκαμε στο πρώτο 20λεπτο κάπως πιο δυνατά, χάσαμε ευκαιρίες αλλά στη συνέχεια δεχθήκαμε το γκολ. Ήμασταν σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλο. Καταφέραμε βάλαμε πίεση και καταφέραμε ισοφαρίσαμε,. Ενώ θα μπορούσαμε ακόμη και να κερδίσουμε. Για αυτό και ο προπονητής δεν ήταν ικανοποιημένος με την ισοπαλία. Κρατάμε όμως την εμφάνιση».

Για την εβδομάδα που πέρασε:

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Είδαμε όμως τους παίκτες πως παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Έγινε μεγάλη προσπάθεια».

Για το τι άλλαξε στο ντέρμπι:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι διαφορετικά για τους ποδοσφαιριστές, τους δίνουν μεγαλύτερο κίνητρο. Είναι λογικό να είναι καλύτερος ο τρόπος παιχνιδιού μας σε αυτά τα ματς παρά απέναντι σε ομάδες που θα κλειστούν πίσω και θα προσπαθήσουν με αντεπιθέσεις».

Για τον Ράγιος:

«Ήταν εκπληκτική η κάθετη πάσα του Ράγιος και πολύ ωραίο το τελείωμα του Καμπρέρα».

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ:

«Έχουμε ένα δύσκολο ντέρμπι, αυτό με το ΑΠΟΕΛ. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να κερδίσουμε. Θα πάμε με στόχο τη νίκη».

Για τη συνεδρία του Δ.Σ του σωματείου

«Όπως έγινε και την προηγούμενη φορά υπήρξε σχετική ενημέρωση. Θα δούμε αν υπάρχουν κάποιες αποφάσεις».