26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Άλλο πέρσι άλλο φέτος η ΑΕΛ

By on 5 Δεκεμβρίου, 2016 0 1148 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΛ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», Θεόδωρος Αντωνίου.

Για τον Λαφράνς:

«Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και το έδειξε και στο γήπεδο. Στις προπονήσεις το έδειχνε από την αρχή. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές γενιά στο ρόστερ και αυτό φαίνεται. Ο Λαφράνς είναι ένα κομμάτι της ομάδας και είναι σημαντικό που ως αντικαταστάτης ενός σπουδαίου παίκτη, του Ντόσα Τζούνιορ, δεν υστερεί καθόλου».

Για τους Γεωργιάδη και Ρομό:

«Στην αρχή υπήρχαν κάποιες φωνές διαμαρτυρίες για τον Ρομό. Το παιδί ήταν στην Ιταλία σε μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας αλλά δεν έπαιζε και ήταν φυσιολογικό να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και αγωνιστικά λεπτά. Τώρα με την ψυχολογία που έχει δείχνει και αυτός τις ικανότητες του. είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Για τον Γεωργιάδη να πούμε είχε κάποια προβλήματα δεν έκανε προετοιμασία αλά στη συνέχεια που μπήκε κανονικά έδειξε πράγματα στο γήπεδο και έχει πολλά να δείξει ακόμη».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή:

«Ο Ερμής είχε ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Γενικά ήταν ένας πάρα πολύ καλός αντίπαλος. Τους είπαμε και μπράβο που έχουν μια ανταγωνιστική ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το ξέραμε. Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε τη νίκη. Μέσα από την άμυνα που είναι σταθερή και στην επίθεση».

Για τα στημένα και τη δουλειά που γίνεται:

«Είμαστε αρκετά καλοί στα στημένα, γίνεται δουλειά. Καμιά φορά είναι και οι ατυχίες, μιας και ολοκληρώσαμε τον πρώτο γύρο και θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Είναι όλα όμως μέσα στο παιχνίδι. Αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά η ομάδα».

Για τους οπαδούς:

«Τραγουδόυσαν 120 λεπτά οι φίλοι μας στην κερκίδα. Ήταν εξαιρετική η παρουσία του. Ο κόσμος έρχεται πιο κοντά, το πιστεύει ακόμη περισσότερο και σπρώχνει την ομάδα ακόμη πιο ψηλά. Αυτό να το έχουν κατά νου οι ΑΕΛιστες. Ήταν εξαιρετικό το κλίμα και μεταξύ των οπαδών».

Για το ότι είναι στο +18 από πέρσι:

«Δεν θέλουμε να θυμόμαστε τι έγινε πέρσι. Φέτος είναι μια πολύ διαφορετική υπόθεση».