26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Έπεσε στην παγίδα η ΑΕΚ. Άξια το Χ η Δερύνεια

By on 3 Δεκεμβρίου, 2016 0 1558 Views

Η ΑΕΚ έπεσε τελικά στην παγίδα που ολόκληρη βδομάδα έλεγε πως θέλει να αποφύγει και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 0-0μαπό την Αναγέννηση στο πρώτο ματς που δεν σκόραρε. Η Αναγέννηση του Σάββα Πουρσαϊτίδη έπαιξε την τακτική της και πάλεψε κερδίζοντας ένα βαθμό δίνοντας δώρο στο ΑΠΟΕΛ δύο…αφού με τη νίκη του στο ντέρμπι πλησίασε ξανά την ΑΕΚ σε απόσταση αναπνοής.

Οι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για την άσχημη εμφάνιση σε συνδυασμό με την πολύ καλή παρουσία της Αναγέννησης. Μάλλον η σοβαρότητα έμεινε στα λόγια για τους πρωτοπόρους αφού στο γήπεδο άρχισαν με υπεροψία χαλαρά και όταν ξύπνησαν στο τέλος ήταν αργά. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ «πέταξε» ένα ολόκληρο ημίχρονο στο οποίο είχε μόλις ένα σουτ και αυτό εκτός εστίας, με την Αναγέννηση Δερύνειας να στέκεται όρθια στο γήπεδο και να έχει μεγάλη ευκαιρία με τον Φωτίου στην εκπνοή του πρώτου μέρους να πάρει προβάδισμα.

Στην επανάληψη ο Ιδιακέθ έριξε στο παιχνίδι του Τέτε, Λαρένα και Ορτίθ, η ομάδα του πήρε στροφές μετά το 70΄ αλλά ήταν ήδη αργά. Η Αναγέννηση με ψυχωμένη εμφάνιση ανάγκασε την ΑΕΚ σε απώλειες ενώ είχε καλή στιγμή με τον Βέσλεμ στο φινάλε να πάρει ακόμη και τη νίκη.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπόλιεβιτς/Βλασόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τιμόθεος Χριστοφή

ΒΟΗΘΟΙ: Όμηρος Τζιωρτζής, Ανδρέας Μιχαηλίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Φωτίου, Σωτηρίου(72΄ Φουρτάδο), Γιαννακού(19΄ Μπαρμπούδης), Ντιαλό, Ευθυμίου, Βλασόπουλος, Νατσιόπουλος(84΄ Γιουσπασιάν), Χριστοδούλου, Μπριτζίτο, Βέσλεμ.

ΑΕΚ: Γιωργαλλίδης, Ακοράν, Καταλά, Άλβες, Μπόλιεβιτς, Μουρίγιο, Λαμπάν(62΄ Λαρένα), Εγγλέζου(62΄ Τέτε), Χαραλάμπους, Μιντίκκης(78΄ Ορτίθ), Χαραλαμπίδης.