26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΜΠΟΣ:Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι

By on 2 Δεκεμβρίου, 2016 0 1100 Views

Δημοσιογραφική διάσκεψη για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ερμή παράθεσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Πάμπος Χριστοδούλου.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ανέφερε αρχικά:

«Καλημέρα. Πριν να πω το οτιδήποτε θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μου στο Πόλυ Χαραλάμπους για το χαμό της γυναίκας του. Επίσης συλλυπητήρια στην ομάδα από την Βραζιλία για τον χαμό των ποδοσφαιριστών της».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή:

«Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Τα παιδιά δίνουν το 100% σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ερμής έβγαλε ανακοίνωση για το ποσό σημαντικό είναι για αυτούς. Είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς και ο Ερμής θα μπορούσε να ήταν πιο ψηλά νομίζω. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε. Εύχομαι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να κερδίσουμε».

Για τους τραυματίες:

«Δεν είναι κάτι καινούργιο. Έχουμε χτυπήματα και μυϊκούς τραυματισμούς. Δεν μπορώ να πω ποιοι θα είναι έτοιμοι. Έχω διαφοροποιήσει το πλάνο μου για αυτό. Εύχομαι να ξεκαθαρίσει σήμερα ποιοι θα είναι διαθέσιμοι. Σίγουρα κάποιοι είναι παίκτες κλειδιά και τους θέλουμε όλους. Μέχρι το Σάββατο θα τους περιμένουμε».

Για την διαχείριση των δύο νικών:

«Δεν έχουμε βατά παιχνίδια. Μπορούσαμε να αποφύγουμε καταρχάς την ήττα με την ΑΕΚ και κερδίσαμε τα επόμενα δύο. Έχει ανέβει η ψυχολογία της ομάδας σίγουρα. Με τον Ερμή είναι πιο δύσκολο αφού ο αντίπαλος δεν έχει άγχος. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και εμείς πρέπει να πάμε να κερδίσουμε».

Για τον κόσμο:

«Θέλουμε να έρθει ο κόσμος. Χωρίς τον κόσμο είμαστε πιο αδύνατοι. Οι παίκτες τους θέλουν δίπλα τους και έχουν τρελαθεί με τον κόσμο. Εύχομαι να έρθει την Κυριακή για να μας στηρίξει αφού το αξίζουμε».

Για τους στόχους:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι. Φτιάξαμε μια ομάδα για να έχει και πάρων και μέλλον. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν θα αλλάξουμε κάτι στους στόχους μας. Αυτό θα λέω πάντα».

Για τις προσδοκίες της ομάδας:

«Η προσπάθεια ήταν η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι που θα πάμε».

Για τον Σόουζα:

«Είναι ένας παίκτης Διαμάντι για τα γήπεδα μας. Είναι και η θέση που παίζει όπου πρέπει να δίνει μάχες. Είναι μαχητής και είχε και παιχνίδι που έπαιζε με σπασμένο χέρι είχε χτύπημα στα πόδια αλλά μόλις του είπαμε να βγει λίγο έλειψε να μας σκοτώσει!».