20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Το πρωτάθλημα απομακρύνεται, αλλά το Λιγκ Καπ είναι αποφασισμένη να το σηκώσει!

Το πρωτάθλημα απομακρύνεται, αλλά το Λιγκ Καπ είναι αποφασισμένη να το σηκώσει!

By on 1 Δεκεμβρίου, 2016 0 867 Views

Δεν παίρνει αψήφιστα το Λιγκ Καπ η Μαν. Γιουνάιτεντ. Την ώρα που η Άρσεναλ με πολλές αλλαγές την πατούσε από τη Σαουθάμπτον (0-2), οι «διάβολοι» με την… κανονική τους ομάδα επικράτησαν 3-1 της Γουέστ Χαμ στο «Ολντ Τράφορντ» και πέρασαν στα ημιτελικά. Πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν οι Αντονί Μαρσιάλ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που είχαν από δύο γκολ, ενώ εξαιρετικός με δύο ασίστ ήταν ο Χένρικ Μχιταριάν, με τον τιμωρημένο Ζοσέ Μουρίνιο να παρακολουθεί… εκτός πάγκου.

Μόλις στο 2’ ο Μχιταριάν με υπέροχο τακουνάκι σέρβιρε στον Ιμπραΐμοβιτς που πλάσαρε από κοντά για το 1-0. Το λάθος του Ντε Χέα, που απέκρουσε ασθενώς το ακίνδυνο σουτ του Παγέ, έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν στο 35’. Στο δεύτερο μέρος ο Μαρσιάλ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με δύο γκολ από όμορφες ασίστ εκ δεξιών από τον «Μίκι» και τον Βαλένσια καθάρισε το ματς, προτού στο 86’ δώσει τη θέση του στον… ξεχασμένο Σβαϊνστάιγκερ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 93’ ο Ζλάταν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, από τη συνεργασία του Γερμανού μέσου με τον Ερέρα.

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Τζόουνς, Ρόχο, Σο (46’ Μπλιντ), Ερέρα, Κάρικ, Μχιταριάν, Ρούνεϊ, Μαρσιάλ (86’ Σβαϊνστάιγκερ), Ιμπραΐμοβιτς.

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Κουγιατέ, Ριντ, Ογκμπόα, Αντόνιο (58’ Λανσίνι), Φερνάντες, Ομπιάνγκ, Κρέσγουελ (46’ Μαζουακού), Φεγκουλί, Φλέτσερ, Παγέ (76’ Τζάτζα).