24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Παρέμβαση Κοσιή για τις εξελίξεις στην Ανόρθωση:Πρέπει όλος ο κόσμος να είναι ενωμένος

Παρέμβαση Κοσιή για τις εξελίξεις στην Ανόρθωση:Πρέπει όλος ο κόσμος να είναι ενωμένος

By on 1 Δεκεμβρίου, 2016 0 1233 Views

Μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM, το πρώην μέλος δ.σ. της Ανόρθωσης, Γιώργος Κοσιής, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις με την παραίτηση του Χρίστου Πουλαΐδη.

Για την τραγική αγωνιστική κατάσταση…

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Οι μεγάλες ομάδες μπορούν και πρέπει να βρουν το δρόμο τους. Πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα για να ξεφύγει η ομάδα από αυτή τη θέση. Η ομάδα δεν πείθει κανένα με τις εμφανίσεις της και περιμένουμε να βγάλει κάτι περισσότερο για να ξεφύγει από αυτή τη θέση».

Για την παραίτηση Χρίστου Πουλλαΐδη…

«Η Ανόρθωση έπρεπε και πρέπει να διοικείται 24 ώρες το 24ωρο. Υπήρχε η απόσταση. Το είπε πρώτα ο ίδιος ο κ. Πουλλαΐδης ότι είναι δύσκολο πράγμα. Οι άνθρωποι που είναι εκεί στο σωματείο είναι προ του φάσματος τεράστιας δουλειάς που πρέπει να γίνει. Σήμερα καλούνται να διαχειριστούν όλο το οικοδόμημα της Ανόρθωσης. Δεν είναι υπόθεση τους ενός η Ανόρθωση, αλλά όλων. Να στηρίξουμε την προσπάθεια του δ.σ.. Θα είναι τεράστιας σημασίας και θα πρέπει να τρέξει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι».

Για την επόμενη μέρα…

«Δεν ξέρω τι θα κάνει το δ.,σ. της Ανόρθωσης. Δεν χρειάζεται να γίνουν γενικές συνελεύσεις. Το μόνο μας μέλημα είναι να κρατηθεί η ομάδα μέχρι τον Μάιο. Να τερματίσει η χρονιά, να καθίσουμε όλοι ψύχραιμα, να παρθεί η απόφαση και να τελειώσει το σκηνικό της αστάθειας και της αβεβαιότητας. Υπάρχει το παρών και το μέλλον. Να σταματήσουμε τα γιουχαΐσματα. Αυτή τη στιγμή, δεν κάνουμε δικαστήρια. Πρέπει να με τα δεδομένα που έχουμε, να καταλάβει ο καθένας τι σημαίνει Ανόρθωση. Να γίνει ότι μπορεί να γίνει. Θα πρέπει όλος ο κόσμος να είναι ενωμένος, όλοι να έρθουν κοντά και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το πώς θα καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις…

«Οι άνθρωποι που είναι εκεί, θα δώσουν ένα αγώνα και δεν πρέπει να είναι μόνοι».

Για τα αγωνιστικά…

«Έγιναν λάθη. Το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης. Όσα έγιναν το καλοκαίρι, οι καθυστερήσεις στην εκλογή δ.σ., οι επιλογές που δεν ήταν σωστές. Έγιναν τρομερές αλλαγές σε ποσότητα και λάθη. Όταν γίνονται ριζικές αλλαγές κάθε χρόνο είναι πολύ δύσκολο αν θες να πετύχεις ψηλούς στόχους».