20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με σοβαρότητα απέναντι στην Αναγέννηση η ΑΕΚ (Δηλώσεις Ιντιάκεθ και Γιωργαλλίδη)

Με σοβαρότητα απέναντι στην Αναγέννηση η ΑΕΚ (Δηλώσεις Ιντιάκεθ και Γιωργαλλίδη)

By on 1 Δεκεμβρίου, 2016 0 1186 Views

Στην 13η στροφή του πρωταθλήματος Cyta η ΑΕΚ ταξιδεύει στο «Τάσος Μάρκου» για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Δερύνειας (Σάββατο 3/12, 17:00). Ο προπονητής της πρωτοπόρου Imanol Idiakez, καθώς και ο Αντώνης Γιωργαλλίδης έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Όπως παντα αποτελεί μία καλή ευκαιρία το παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τρεις σημαντικούς βαθμούς και να συνεχίσουμε σε αυτή την βαθμολογική θέση. Είναι παιχνίδι υψηλού ρίσκου γιατί πιθανόν πολλοί μπορεί να ξεγελαστούν λόγω της βαθμολογικής θέσης και των αποτελεσμάτων της Αναγέννησης. Αναλύσαμε την αντίπαλο μας, εντός έδρας έχει δεχθεί πέντε ήττες με διαφορά ενός γκολ και έχει φέρει ισοπαλία με την Ομόνοια. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να κάνουμε καλά πράγματα γιατί κάθε ομάδα δουλεύει και έχει τους δικούς της στόχους. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Ο κόσμος μας ξέρει πόσο πολύ νιώθουμε δυνατοί όταν είναι δίπλα μας. Τους καλούμε να έρθουν στο γήπεδο, να υποστηρίξουν τους ποδοσφαιριστές σε μία σημαντική στιγμή για την ομάδα μας και θέλουμε να συνεχίσουμε, να τους αφιερώσουμε άλλη μία νίκη και να παραμείνουμε στην κορυφή», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.


ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ
«Πρώτα από όλα θέλω εκ μέρους της οικογένειας της ΑΕΚ να εκφράσω τα συλλυπητήρια μας για τον άδικο χαμό των ανθρώπων στο αεροπορικό δυστύχημα. Εύχομαι ο Θεός να τους έχει δίπλα του και να δώσει στους συγγενείς των θυμάτων την Θεία παρηγοριά που πρέπει, έτσι ώστε να βγουν από τις δύσκολες στιγμές. Τώρα για το παιχνίδι με την Αναγέννηση είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα μας έχει χαράξει το δικό της μονοπάτι, προχωρούμε στον σωστό δρόμο και εύχομαι με την βοήθεια του Θεού να καταφέρουμε να πετύχουμε την νίκη και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που για μας είναι πολύ σημαντικοί. Σίγουρα ο κόσμος έχει δείξει ότι είναι δίπλα μας, τον θέλουμε πάντα δίπλα μας. Μία ομάδα είναι μία αλυσίδα, ο κόσμος είναι μέσα σε αυτή την αλυσίδα. Προσωπικά θέλω να τον ευχαριστήσω για την υποστήριξη και να τον καλέσω να έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος στο γήπεδο γιατί τον χρειαζόμαστε.», δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας.