25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΑΝΩΛΗ:Η Ανόρθωση δεν είναι θέμα του ενός, είναι των πολλών

ΜΑΝΩΛΗ:Η Ανόρθωση δεν είναι θέμα του ενός, είναι των πολλών

By on 1 Δεκεμβρίου, 2016 0 1440 Views

Απροετοίμαστους βρήκε στο σωματείο της Ανόρθωσης η παραίτηση του Χρ,Πουλλαίδη ωστπόσο θα βρεθεί ο τρόπος για ομαλή λειτουργία και ασφαλώς η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια της με στόχο την βελτίωση της αγωνιστικής και βαθμολογικής εικόνας.Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον SUPER ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του σωματείου της ομάδας, Χαράλαμπος Μανώλη.

Για την παραίτηση του κ. Χρίστου Πουλλαίδη από την προεδρία:

«Η χθεσινή επιστολή παραίτησης μας βρήκε απροετοίμαστους. Είχαμε μια συνεδρία για άλλα θέματα και πήραμε την επιστολή του κ. Πουλλαίδη. Την Δευτέρα θα συνεδριάσουμε με μέλη της εταιρείας για να μελετήσουμε διαδικαστικά θέματα».

Για το πώς θα λαμβάνονται οι αποφάσεις από εδώ και πέρα:

«Αυτή την στιγμή το σωματείο είναι ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας. Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από κοινού από το Δ.Σ του σωματείου και το Δ.Σ της εταιρείας. Τα δύο συμβούλια θα συνεδριάζουν μαζί και αυτό θα γίνεται το επόμενο διάστημα. Δεν θα ήταν σοφό να γίνουν γενικές συνελεύσεις τώρα. Αυτό που προέχει πρώτα είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Έχουμε ένα μικρό γολγοθά να ανέβουμε. Πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη η ομάδα στα αγωνιστικά».

Για τις επόμενες κινήσεις:

«Δεν θα αλλάξει κάτι στην Ανόρθωση. Έφυγε ο κύριος Πουλλαίδης αλλά το Δ.Σ του συλλόγου και της εταιρείας θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Πρέπει να έρθουν κοντά επιφανής Ανορθωσιάτες για να βοηθήσουν, τους καλούμε όλους να έρθουν κοντά, η Ανόρθωση δεν είναι θέμα του ενός, είναι των πολλών. Πρέπει να έρθουν κοντά όλοι οι Ανορθωσιάτες».

Για το αν επικοινώνησε με τον κ. Πουλλαίδη:

«Έχουμε προγραμματίσει να μιλήσουμε αργά το απόγευμα από ο τηλέφωνο. Δεν γνωρίζω αν θα μας βοηθήσει από εδώ και πέρα. Από τη στιγμή που έχει αποχωρήσει από την ομάδα είναι καλή του θέληση να βοηθήσει. Αυτό που πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο είναι πως πρέπει ο καθένας να συνεισφέρει γιατί θα συναντήσουμε οικονομικά προβλήματα».

Για το πώς θα ενισχυθεί η διοίκηση:

«Η πόρτα είναι ανοικτή. Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν οικονομικά ή διοικητικά να έρθουν κοντά. Όταν περιμένεις από ένα άνθρωπο επιχειρηματία να βάζει κάθε χρόνο αρκετά χρήματα μέσα, αντιλαμβάνεται πως αυτό το πράγμα σε κάποια φάση κουράζει. Θα έρθει η στιγμή που πλέον θα πει εγώ σταματώ, άρα σταματώ την χρηματοδότηση».

Για το οικονομικό κομμάτι:

«Χθες το βράδυ η επιστολή μας βρήκε απροετοίμαστους και η συνάντηση της Δευτέρας είναι για να βρούμε τις λύσει στα οικονομικά. Υπάρχουν έσοδα. Θα δούμε τι χρειάζεται να συμπληρωθούν για να βγει η χρονιά».

Για τις μετοχές:

«Όποιος θέλει να αγοράσει μετοχές δικαιούται να αγοράσει μετοχές. Μακάρι να βρεθούν άνθρωποι που έχουν την οικονομική ευχέρεια να έρθουν κοντά».

Για το αν θα γίνει ομαλή διαδοχή:

«Βεβαίως και μπορεί να βρεθεί. Ο κόσμος καλά κάνει και ανησυχεί αλλά είναι και ο κόσμος που επιζητούσε την αλλαγή και αυτό το είχε υπόψη του για να παραιτηθεί. Τα πράγματα θα κυλίσουν μέχρι να γίνει μια ομαλή διαδοχή. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και πρέπει να παρουσιαστούμε αντάξιοι του ονόματος της Ανόρθωσης και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».