20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανακοίνωση Απόλλωνα για τo θέμα παραπομπής του Βάλε.Απορρίπτει την κατηγορία

Ανακοίνωση Απόλλωνα για τo θέμα παραπομπής του Βάλε.Απορρίπτει την κατηγορία

By on 1 Δεκεμβρίου, 2016 0 1546 Views

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας αλλά και όλης της Κύπρου για την παραπομπή του ποδοσφαιριστή μας Esteves Do Bruno Vale Miguel ενώπιον του Αθλητικού Εισαγγελέα, μετά από συμπληρωματική έκθεση, στην οποία προέβη αργά χθες το απόγευμα ο παρατηρητής του αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη Δευτέρα.

Βάσει της έκθεσης αυτής, γίνεται αναφορά, βασισμένη σε δήλωση του Team manager του ΑΠΟΕΛ, ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας προέβη σε άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα των γηπεδούχων, κατά παράβαση του άρθρου 9 (ι) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Μια χειρονομία, την οποία δεν είδε κανένας άλλος παρά μόνο ένας αντίπαλος της ομάδας μας και βάσει αυτής παραπέμπεται ο ποδοσφαιριστής μας στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Έχουμε αρκετά επιχειρήματα να αναφέρουμε στα αρμόδια όργανα, στα οποία θα δώσουμε ξανά την μάχη μας για να αθωωθεί πλήρως ο παίκτης μας.

Η, κατ´ ισχυρισμό, ενέργεια του ποδοσφαιριστή μας ποτέ δεν έγινε και πέραν του γεγονότος ότι δεν υπάρχει ίχνος μαρτυρίας γι’ αυτό, όλοι γνωρίζουν τον αδαμάντινο χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του Bruno Vale. Η παρουσία του στην Κύπρο αποτελεί τιμή για το Κυπριακό πρωτάθλημα και όλος ο κόσμος γνωρίζει την ευσυνειδησία του και ότι ο χαρακτήρας και η ανατροφή του δεν θα του επέτρεπαν ποτέ να προέβαινε σε μια τέτοια ενέργεια. Η πορεία του ποδοσφαιριστή μας αποτελεί σημείο αναφοράς για το ποδόσφαιρο μας και παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους υπόλοιπους, οι οποίοι ασχολούνται με το άθλημα. Απόδειξη των πιο πάνω είναι το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται εδώ και πέντε χρόνια στην ομάδα μας χωρίς να δεχθεί ούτε μια κόκκινη κάρτα, ενώ δεν έχασε ούτε και ένα αγώνα πρωταθλήματος, προϊόν του τίμιου τρόπου με τον οποίο αγωνίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής μολονότι δέχθηκε αδικαιολόγητες προκλήσεις επέδειξε μεγάλη αυτοσυγκράτηση και ο φακός της τηλεόρασης το αποδεικνύει περίτρανα.

Είμαστε σίγουροι και αυτό, μαζί με αλλά, θα αναφέρουμε στον Αθλητικό Εισαγγελέα ότι η συγκεκριμένη κατηγορία είναι κατευθυνόμενη και κατασκευασμένη. Δεν θα ανεχθούμε, εκ νέου, μια άδικη τιμωρία για ένα άλλο παίκτη μας, βασιζόμενη σε ψέματα και σκευωρίες.

Διοικητικό Συμβούλιο Απόλλωνα Λεμεσού