25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Ψάχνει αντίδραση στο αιώνιο ντέρμπι…

By on 30 Νοεμβρίου, 2016 0 1037 Views

Η βελτίωση της Ομόνοιας τον τελευταίο καιρό και από αγώνα σε αγώνα είναι συνεχείς, με την ομάδα να παρουσιάζει βελτίωση και πρόοδο στον αγωνιστικό τομέα, αλλά και στην αγωνιστική της ταυτότητα ως ομάδα, κάτι το οποίο είναι άκρως θετικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος CYTA.  μηνύματα για τη συνέχεια. Οι «πράσινοι» δείχνουν να έχουν βρει χημεία και συνοχήμε αποτέλεσμα να στέλουν δυνατά μηνύματα για τη συνέχεια.

Τώρα όμως είναι η στιγμή που η ομάδα του Τζον Κάρβερ πρέπει να δείξει αντίδραση, μέσα από το αιώνιο ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Η Ομόνοια έδειξε ότι έχει δυνατότητες, είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και αν καταφέρει να φύγει με την νίκη από το ντέρμπι με τους περσινούς πρωταθλητές τότε θα αρχίσει να πιστεύει σε κάτι καλύτερο από την περσινή πορεία.

Στο αγωνιστικό οφείλεται και η επιστροφή του Δημήτρη Χριστοφή, δίπλα από σταθερές αξίες όπως οι Σέρινταν και Νταρμπισαιάρ. Ξεχωρίζει επίσης με την αγωνιστική του κατάσταση αλλά και το ποδοσφαιρικό του ταλέντο ένα νεαρό παιδί που ο προέρχεται από τις ακαδημίες της Ομόνοιας, ο Φάνος Κατελάρης.

Με αυτά τα στοιχεία η Ομόνοια θα πάει στο αιώνιο ντέρμπι με στόχο την νίκη.