28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Αμετάκλητη παραίτηση Πουλλαίδη

By on 30 Νοεμβρίου, 2016 0 958 Views

Παρατίθεται πιο κάτω επιστολή την οποία απέστειλε ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Πουλλαΐδης στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με την οποία υποβάλλει την παραίτησή του:

30 Νοεμβρίου 2016

Διοικητικό Συμβούλιο
Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λίμιτεδ

Αγαπητοί φίλοι,

Αναλαμβάνοντας την ηγεσία της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης το 2013, φιλοδοξία μου ήταν να συμβάλω στη διάσωση, εκσυγχρονισμό και ανάκαμψη της ομάδας και στη διατήρηση της μνήμης της κατεχόμενης μας πόλης.

Πρώτιστη μας προτεραιότητα, ήταν η οικονομική επιβίωση του Συλλόγου. Αυτό επιδιώξαμε και το πετύχαμε θεσπίζοντας διαδικασίες χρηστής διοίκησης και διαφάνειας στον τρόπο λειτουργίας, διοίκησης και διαχείρισης των οικονομικών.

Στο επίπεδο της οικονομικής εξυγίανσης σίγουρα πετύχαμε πολλά. Δυστυχώς, όμως, στο αγωνιστικό μέρος η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα δεν είναι αντάξια της ιστορίας και του εκτοπίσματος του Συλλόγου μας. Δεν είναι του παρόντος να εκτεθούν οι λόγοι, που κατά τη γνώμη μου έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση. Αναμφίβολα ένα μερίδιο ευθύνης γι’ αυτή την εξέλιξη μου ανήκει και το αναλαμβάνω. Οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στο εξωτερικό με αναγκάζουν να απουσιάζω ολοένα και για πιο μεγάλα χρονικά διαστήματα εκτός Κύπρου, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προσφέρω αυτά που θα ήθελα στη διοίκηση της Εταιρείας μας και την ποδοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης.

Με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την άμεση και αμετάκλητη παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου και του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας μας και σας καλώ όπως προχωρήσετε στις απαιτούμενες διαδικασίες για ομαλή διαδοχή.

Ευελπιστώ ότι σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές θα βρεθούν κατάλληλα και ικανά άτομα που θα μπορέσουν να αναλάβουν και να βοηθήσουν. Η διασφάλιση της ενότητας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κάθε ένα ξεχωριστά και όλους μαζί ως σώμα για τη συνεργασία μας και να σας διαβεβαιώσω, τόσο εσάς, όσο και τα απλά μέλη του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου θα είμαι πάντα στο πλευρό της ομάδας μας και πρόθυμος να βοηθήσω, όπως και όσο μπορώ.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κάθε Ανορθωσιάτη για την αγάπη και προσήλωση του στην ομάδα. Η Ανόρθωση, ως ιδέα, είναι πολύ πιο μεγάλη από όλους μας. Αυτή την ιδέα και αυτή την ιστορία υπηρετούμε όλοι και έχουμε υποχρέωση να διασφαλίσουμε και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

Με τις ευχές μου όπως πάντα για σύντομη επιστροφή της ομάδας μας στην φυσική της έδρα.

Με εκτίμηση
Χρήστος Πουλλαΐδης