28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Ώρα προημιτελικών στο Λιγκ Καπ!

By on 29 Νοεμβρίου, 2016 0 902 Views

Με αρκετές αλλαγές αλλά γνωρίζοντας τις δυσκολίες του παιχνιδιού θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στο ματς κόντρα στη Λιντς για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, με τους «κόκκινους» που δεν έχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις να έχουν βλέψεις για πρόκριση στον τελικό, κάτι που έκαναν και την περσινή σεζόν.

Εκτός για την ομάδα του Κλοπ θα είναι ο τραυματίας Κουτίνιο, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Φιρμίνιο που δεν θα είναι στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού, ενώ λογικά εκτός θα μείνει και ο Λαλάνα που προέρχεται από τραυματισμό και σίγουρα η συμμετοχή του θα έχει ρίσκα.

Αντίθετα, λογικά θα δούμε τον Μινιολέ κάτω από τα δοκάρια και τον Μορένο στο άκρο της άμυνας.

Από την άλλη η Λιντς ξέρει ότι είναι το αουτσάιντερ στο ματς και θα παραταχθεί δίχως άγχος κόντρας στους «ρεντς». Ο Μονκ είχε επιλέξει εκτενές ροτέσιον στους προηγούμενους γύρους, αλλά δεν είναι δεδομένο αν θα κάνει το ίδιο και στον προημιτελικό της Τρίτης.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Χαλ αντιμετωπίζει την Νιουκάστλ, ενώ την Τετάρτη, η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον και η Μαν. Γιουνάιτεντ την Γουέστ Χαμ, στο ματς που ξεχωρίζει σε αυτή τη φάση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τρίτη 29/11

Χαλ – Νιουκάστλ (21.45)
Λίβερπουλ – Λιντς

Τετάρτη 30/11

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον (21.45)
Μαν. Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ