23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Στο περιθώριο ο Τζαβέλλας του ΠΑΟΚ

Στο περιθώριο ο Τζαβέλλας του ΠΑΟΚ

By on 29 Νοεμβρίου, 2016 0 1161 Views

Μετά την χθεσινή σύσκεψη που ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε την ευθύνη των κινήσεων στον κ. Μίχελ, ο Γιώργος Τζαβέλλας ενημερώθηκε ότι θα προπονείται με την β´ ομάδα για παραβίαση εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας.
Η απόφαση πάρθηκε το βράδυ της Δευτέρας και εκεί, λογικά, ο εκ των τριών αρχηγών του ΠΑΟΚ που ήταν στα γραφεία, ενημερώθηκε για την απόφαση.
Όταν ο Ίβιτς αποχωρώντας τα ξημερώματα της Τρίτης έλεγε, «θα φανεί, θα δείτε» εννοούσε προφανώς, την συγκεκριμένη απόφαση.

Το ζητούμενο είναι αν ο Τζαβέλλας είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής τον οποίο φωτογράφισε» κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με όσα είπε, ο Σέρβος προπονητής του «Δικεφάλου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 29χρονος ποδοσφαιριστής καταλήγει να προπονείται με τη Β’ ομάδα. Την ίδια ακριβώς απόφαση είχαν πάρει Αγγελίδης και Βρύζας τον Ιανουάριο του 2015, μετά τα πολλά επεισόδια μεταξύ του Αγγελου Αναστασιάδη και του Γιώργου Τζαβέλλα.

Τότε, παρέμεινε στη Β’ ομάδα κάνοντας προπονήσεις με τον… Ίβιτς (!), μέχρι την αποχώρηση του κ. Ανααστασιάδη από την ομάδα και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Γεωργιάδη.