19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Μεμφόμαστε τον εαυτό μας για τις ευκαιρίες.(η διαιτησία δεν καθόρισε το αποτέλεσμα )

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Μεμφόμαστε τον εαυτό μας για τις ευκαιρίες.(η διαιτησία δεν καθόρισε το αποτέλεσμα )

By on 29 Νοεμβρίου, 2016 0 1165 Views

Για το χθεσινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα και τον απόηχο του παιχνιδιού μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος ο οποίος έδωσε συνέχεια στις καταγγελίες για τον Βάλε ενώ ανφέρθηκε σε λάθη της διαιτησίας που δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα..

Για την ισοπαλία με Απόλλωνα:

«Για ένα ανεξάρτητο θεατή ήταν ένα παιχνίδι ελκυστικό, θεαματικό, με αρκετές ευκαιρίες κυρίως από το ΑΠΟΕΛ, αν και είχε ευκαιρίες και ο Απόλλωνας. Είχε την μεγάλη πίεση που έβαλε το ΑΠΟΕΛ από το 70ο λεπτό και μετά για να ισοφαρίσει. Κυρίως μεμφόμαστε τον εαυτό μας για την σπατάλη των ευκαιριών».

Για τα όσα ακολούθησαν του αγώνα:

«Δυστυχώς είδαμε κάποια πράγματα που δεν μπορούν να μην σχολιαστούν και αναφέρουμε κυρίως στο τρόπο που αποφάσισε να τοποθετηθεί ο Απόλλωνας μετά που μίλησε για fair play. Αν κοιτάξουμε να δούμε τη σημαίνει fair play, πρέπει να δούμε πως αντιμετωπίσαμε την ομάδα που είχε τις περισσότερες κράμπες στον αγωνιστικό χώρο, δύο κίτρινες κάρτες στις καθυστερήσεις, την ομάδα με τον τερματοφύλακα που είχε τεράστια υπομονή, έκανε ενάμιση λεπτό να εκτελεί ένα φάουλ. Από αυτό τον άνθρωπο ξεκίνησαν όλα στη φισούνα, προκαλούσε από πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Ο Απόλλωνας το… τερμάτισε εντελώς και είναι εδώ που θέλεις να γελάσεις, όταν μίλησε για τον Καρλάο και πως έκανε αντιαθλητική ενέργεια. Ξέρετε που ήταν ο Καρλάο την στιγμή που το ισχυρίζεται αυτό ο Απόλλωνας; Πήγε να χαιρετήσει τον Κίσσα, τον πρώην συμπαίκτη του. Είναι με στεναχώρια που τα λέμε όλα αυτά για με τον Απόλλωνα πάντοτε είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Κάποια πράγματα όμως έχουν και τα όρια τους και σε αυτό το κομμάτι κάποιος πέρασε το όριο».

Για το θέμα της διαιτησίας και τις αντιδράσεις:

«Δεν βρήκα κάποια αντίθετη άποψη για το τι λέει η κάθε πλευρά. Ο διαιτητής του αγώνα σφύριξε εύκολα ένα πέναλτι εναντίον του ΑΠΟΕΛ και δεν σφύριξε άλλα πέναλτι. Για να έχουν και οι δύο ομάδες παράπονα σημαίνει κάτι πήγε λάθος με την διαιτησία. Δεν μπορεί να είναι θέμα κρίσης όταν ένας ποδοσφαιριστής σπρώχνει κάποιο άλλο μέσα στη περιοχή. Δηλαδή για να καταλάβω αν ο επιθετικός ήταν στη θέση του αμυντικού και ο επιθετικός έσπρωχνε δεν θα είναι φάουλ; Παρόλα αυτά η διαιτησία δεν καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα».

Για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ:

«Χθες δείξαμε καλή αγωνιστική διάθεση από την αρχή και με ένα νέο σχηματισμό καταφέραμε να αποδείξουμε πως μπορούμε να είμαστε απειλητικοί και δημιουργικοί. Ο Απόλλωνας έβαλε με τη σειρά του πίεση, έχει ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, τον Άλεξ ντα Σίλβα που είχε εξαιρετική απόδοση, πολύ καλύτερη από άλλα παιχνίδια που τον έχουμε δει».

Για τα βαθμολογικά δεδομένα:

«Τα βαθμολογικά δεδομένα δεν άλλαξαν και πολύ. Γνωρίζουμε πως όσο εξαρτάται από εμάς δεν μπορεί να μας απασχολεί ιδιαίτερα η βαθμολογική διαφορά. Άλλωστε έχουμε δρόμο».

Για το αιώνιο ντέρμπι:

«Πάμε για το αιώνιο ντέρμπι, απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει σε καλή κατάσταση. Παρά το ότι προέρχεται από ήττα, υπάρχει το γόητρο. Στην πρωινή προπόνηση θα δούμε αν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα».

Για τα εισιτήρια του ντέρμπι:

«Υπήρξε χθες σύσκεψη ασφαλείας και σήμερα θα εκδοθεί ανακοίνωση».

Για την πρόσληψη Λορένθο:

«Το πλάνο δουλειά του κύριου Λορένθο είναι η εξεύρεση ποδοσφαιριστών. Θα δίνονται οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, θα εξετάζει κάποιες επιλογές. Έχει αρχίσει το πλάνο. Με όλους τους υποψήφιους σκάουτερ δώσει τις σκέψεις μας για τους παίκτες που ψάχνουμε».