28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Κάρβερ ξέρει τι σημαίνει για την Ομόνοια ο επόμενος αγώνας(φωτορεπορτάζ)

Ο Κάρβερ ξέρει τι σημαίνει για την Ομόνοια ο επόμενος αγώνας(φωτορεπορτάζ)

By on 29 Νοεμβρίου, 2016 0 1041 Views

polla mora

mora aa

margkasa
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που έγινε απόψε στον ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού για εγγραφή μελών, έδωσε το παρών του ο τεχνικός της Ομόνοιας Τζον Κάρβερ, όπως επίσης οι ποδοσφαιριστές, Ρενάτο Μαργκάσα, Κωνσταντίνος Παναγή και Καρλίτος. Παρόντα και μέλη του Δ.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο Αντώνη Τζιωνή.
kores om

mvra om 1
Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Τζον Κάρβερ, σε τοποθέτηση του αναφέρθηκε και στο παιγνίδι που έπεται κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. «Βλέπω στα μάτια του κόσμου πόσο αγαπά την ομάδα και πόσο πάθος έχει. Με τη βοήθεια της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών πιστεύω πως κτίζουμε κάτι καλό και σιγά σιγά αποδίδουμε καλύτερα και αυτό ξέρω πως το αναγνωρίζετε. Στην αρχή δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Ξέρω τι σημαίνει για σας το επόμενο παιχνίδι. Είναι μία ξεχωριστή αναμέτρηση. Να είστε βέβαιοι πως θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τη νίκη και να αλλάξουμε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Η στήριξη σας είναι σημαντική στο παιχνίδι που ακολουθεί, σας χρειαζόμαστε. Με την ΑΕΛ ήσασταν εξαιρετικοί».

Ο Ρενάτο Μαργκάσα ανέφερε πως όλοι οι παίκτες έχουν αντιληφθεί τη σημαντικότητα του αγώνα που έρχεται και πως όλοι θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη. Ο Κωνσταντίνος Παναγή μεταξύ άλλων κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο και γενικά να είναι κοντά στην ομάδα, ενώ με αυτό συμφώνησε και