19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Ισόπαλη με τη Ρωσία η Εθνική Ελπίδων

By on 29 Νοεμβρίου, 2016 0 1160 Views

Ισόπαλο 1-1 έληξε το αποψινό φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με τη Ρωσία στο Τσίρειο Στάδιο.

Αποτέλεσμα αντιπροσωπευτικό της παρουσίας των δύο ομάδων σε ένα παιχνίδι που είχε περισσότερες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε την ευκαιρία στους δύο προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

“Σίγουρα ήταν πολύ δυνατό και χρήσιμο φιλικό και για 60 λεπτά είχαμε πολύ καλή παρουσία απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία κάποιων νέων ποδοσφαιριστών που άφησαν πολλές υποσχέσεις” ήταν το πρώτο σχόλιο του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Νίκου Ανδρονίκου μετά το σημερινό φιλικό.

Λίγες οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16′ με τον Μελκάτζε, στη μοναδική φάση που απείλησαν ουσιαστικά την εστία μας.

Η Εθνική μας πριν δεχτεί το γκολ είχε καλή φάση με κεφαλιά του Κυριάκου Παναγή (έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Ρωσίας) και δημιούργησε και κάποιες άλλες προϋποθέσεις που όμως δεν αξιοποιήθηκαν.

Στο 45ο λεπτό ήρθε τελικά η ισοφάριση από τον Θεόδωρο Ιωσηφίδη που αξιοποίησε μακρινή μπαλιά του Αναστασίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήθηκαν και από τις δύο πλευρές καλύτερες φάσεις όμως το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Α. Χριστοδούλου (46′ Τασουρής), Λιασίδη, Καρό, Γουϊλερ, Αναστασίου (86′ Σ. Ιωάννου), Κ. Παναγή (67′ Κουμής), Μ. Νικολάου (59′ Φραγκέσκου), Γ. Χριστοδούλου (76′ Κ. Κυριάκου), Πίττα, Φράγκου (67′ Ψάλτης), Ιωσηφίδη (59′ Μ. Ηλία).

Ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία της Εθνικής μας σε φιλικό παιχνίδι, αφού προηγήθηκε το 2-2 με την Ελλάδα και το 2-2 στη Μάλτα.