19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

«Είμαστε καταραμένοι»

By on 29 Νοεμβρίου, 2016 0 945 Views

Χειρότερο ξεκίνημα στη θητεία του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ίσως να μην μπορούσε καν να το διανοηθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφού ήδη οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν μείνει 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή και 8 από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Το κακό για τη Γιουνάιτεντ είναι ότι φαίνεται πως και οι ίδιοι οι παίκτες σηκώνουν τα… χέρια ψηλά μετά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που τους έχουν στερήσει πολλούς βαθμούς, όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις του Πολ Πογκμπά.

«Έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε καταραμένοι. Δεν έχει σημασία ποια ομάδα έρχεται εδώ. Είμαστε πάντα καλύτεροι, είτε είναι η Άρσεναλ είτε η Γουέστ Χαμ. Η τύχη μας θα αλλάξει κάποια στιγμή και τότε πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

Είμαι ακόμα αισιόδοξος γιατί δημιουργούμε ευκαιρίες. Θα έρθουν οι νίκες. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα μου. Πρέπει μόνο να δώσουμε σημασία στις μικρές λεπτομέρειες», είπε ο Γάλλος κεντρικός χαφ, μιλώντας στο «SFR Sport» και πλέον μένει να φανεί αν τελικά η Γιουνάιτεντ περνά ένα κακό… φεγγάρι.