29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Βραβεύσεις Ρίο 2016 της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Βραβεύσεις Ρίο 2016 της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

By on 29 Νοεμβρίου, 2016 0 1197 Views

Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 η εκδήλωση Βραβεύσεις Ρίο 2016 της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο Columbia Plaza στην Λεμεσό.
oloi kepe
Η εκδήλωση στόχευε στην βράβευση των αθλητών προπονητών και χορηγών που συνέβαλαν στην συμμετοχή της ΚΕΠΕ στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016.

Η Χρυσή μας Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου και ο Παραολυμπιονίκης μας Αντώνης Αρέστη παρευρέθηκαν στην εκδήλωση όπου και βραβεύθηκαν με τους προπονητές τους για την συμμετοχή τους στο Ρίο δίδοντας χαρά και περηφάνια σε όλη την Κύπρο.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν επίσης οι αθλητές Ευριπίδης Γεωργίου και Αντρέας Ποταμίτης οι οποίοι συμμετείχαν σε προηγούμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες δίδοντας υπερηφάνεια σε όλους μας με τις επιδόσεις τους.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκε το παρών, το παρελθών και το μέλλον της ΚΕΠΕ. Το μέλλον, ο δέκα έξι χρόνων Βίκτωρας Πενταράς ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά το 2016 στο IWAS Under 23 Cup όπου είχε πολύ υποσχόμενα αποτελέσματα.

Στην εκδήλωση παρών ήταν ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, θεσμικός χορηγός της ΚΕΠΕ. Ο Πρόεδρος της ΚΕΠΕ κος. Ανδρέας Καμαρλίγγος παρέδωσε τιμητική πλακέτα προς τον ΚΟΑ, την οποία παρέλαβε το Μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ κος. Τάσος Προκοπίου ο οποίος συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Υπουργού Παιδείας & Πολιτισμού στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016. Ο κος. Προκοπίου τόνισε την συνέχεια της στήριξης του ΚΟΑ προς την ΚΕΠΕ. Παρευρέθηκαν επίσης τα Μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ κος. Στέλιος Στυλιανού, κος. Αντώνης Νικολαΐδης, κος. Λεόντιος Τσιέλεπος και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κος. Φίλιππος Σοφοκλέους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι κομμάτων κος. Ευθύμιος Δίπλαρος του Δημοκρατικού Συναγερμού , κος. Αντρέας Καυκαλιάς του ΑΚΕΛ, κα. Μυρτώ Μαλιώτου Οικονομική Επαρχιακός Λεμεσού Κίνημα Οικολόγων και Περιβαλλοντιστών, ο αντιδήμαρχος Λεμεσού κος. Σάββας Στούππας, ο κος Γιάννος Φωτίου μέλος Δ.Σ. της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και Προέδροι φίλων Ομοσπονδιών όπως Ομ. Ποδηλασίας, Ομ. Τοξοβολίας,

Βραβεύθηκαν ο Πρώτος Μεγάλος Χορηγός της ΚΕΠΕ η ΟΠΑΠ Κύπρου ΛΤΔ,
οι Μέγα χορηγοί της ΚΕΠΕ η RCB Bank Ltd, η CYTA και η εταιρεία Metaquotes, οι Επίσημοι Χορηγοί οι εταιρείες LGS Handling και Photos Photiades Distributors LTD. Χορηγός της εκδήλωσης το Columbia Plaza το οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την άψογη φιλοξενία του.

Προσδοκούμε σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες και συμμετοχές σε Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο και Παραολυμπιακό επίπεδο στο μέλλον, έχοντας την στήριξη της Ανώτατης Αρχής του Αθλητισμού στην Κύπρο και χορηγούς εταιρείες που πρωτοπορούν στον τομέα τους.