28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Iκανοποιεί την ΑΕΚ η εικόνα της και η βαθμολογία

By on 28 Νοεμβρίου, 2016 0 1104 Views

Για την επάνοδο στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα, αλλά και για τα επίσημα εγκαίνια της ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο ε.τ. της Λαρνακιώτικης ομάδας Κυριάκος Δημητρίου. Οι δηλώσεις του:

«Ξεχωριστή σημαδιακή μέρα την απόλαυσε ο κόσμος που βρέθηκε εκεί, με μεγάλη σημασία για όλους, μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους. Και ο πρόεδρος φυσικά ο οποίος το πίστεψε από την αρχή ήταν πολύ ικανοποιημένος. Προχωράμε για να το καταστήσουμε ακόμη πιο σύγχρονο και πιο λειτουργικό για να φιλοξενεί αγώνες ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ευχαριστούμε την πολιτεία για την οικονομική βοήθεια, για να προχωρήσουμε και να γίνει πιο λειτουργική η Αρένα. Έχουν τριπλασιαστεί τα διαρκείας σε σχέση με πέρσι».

«Στείλαμε προσκλήσεις και στην ΚΟΠ και σε άλλες ομάδες, έδωσαν το παρών ορισμένοι εκπρόσωποι από άλλες ομάδες, όχι από τον Ομοσπονδία».

Για νίκη επί Ερμή: «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη παραμένουμε στην πρώτη θέση και περιμένουμε να δούμε και τα αποτελέσματα ολόκληρης της αγωνιστικής. Θα ήταν ότι καλύτερο αν δεν προέκυπτε νέο πρόβλημα τραυματισμού. Κτύπησε μαζί με τον παίκτη του Ερμή ο Μίνιο, χωρίς να σημαίνει φυσικά ότι φταίει ο αντίπαλος, το βράδυ είχε πάει κλινική και έκανε εξετάσεις, πήρε εξιτήριο και περιμένουμε να δούμε πότε θα είναι έτοιμος να επανέλθει, υπάρχει ατυχία μέσα σε 2 παιγνίδια χάσαμε δυο παίκτες με κτύπημα στο κεφάλι. Δεν θα είναι κανείς από τους δυο στο παιγνίδι με την Αναγέννηση».

«Είναι σημαντικό να είσαι αποτελεσματικός, χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να κάμψουμε την αντίσταση του Ερμή. Όσο περνούσε ο χρόνος και ήταν στο 1-0 το σκορ, δεν είχαμε δεχτεί τη μεγάλη πίεση, αλλά στο τέλος πήραμε το ζητούμενο, μπορούμε για καλύτερη εικόνα, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

«Κάνουμε καλή πορεία μέχρι στιγμής, υπάρχουν όμως πολλές δυσκολίες, δεν μπορούμε να παίζουμε πάντα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, αλλά μας ικανοποιεί η εικόνα στην βαθμολογία».

«Σήμερα υπάρχει ρεπό, από αύριο επαναρχίζει η προετοιμασία».