25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Θεός να τη λυπηθεί .Η Ανόρθωση πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού

Ο Θεός να τη λυπηθεί .Η Ανόρθωση πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού

By on 27 Νοεμβρίου, 2016 0 1371 Views

Αυτή η ομάδα που φορά τη φανέλα με το φοίνικα στο στήθος δεν μπορεί να είναι η Ανόρθωση…Πως είναι δυνατό να κατάντησε έτσι. Έγινε μια ομάδα αξιολύπητη. Δεν μπορεί να κερδίσει στην έδρα της νεοφώτιστες ομάδες και προκαλεί οργή και απογοήτευση στους φίλους της και τον οίκτο των αντιπάλων της. Φυσικά αυτή η εικόνα δεν είναι τίποτε λιγότερο από τα λάθη του καλοκαιριού. Προγραμματισμός της δεκάρας με αρχάριους τεχνικό διευθυντή και προπονητή που συγκρότησαν μια ομάδα με παίκτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας .Και ενώ οι προειδοποιήσεις ήταν από πολλές κατευθύνσεις η διοίκηση πίστευε πως κτιζόταν μια ομάδα ικανή για διάκριση .Η Ανόρθωση πληρώνει σήμερα τα λάθη του προγραμματισμού και την διοικητική αβεβαιότητα 4-5 μηνών με διάφορα τερτίπια παραγόντων της.
pel apog
O Λέβι ασφαλώς δεν έχει ευθύνη για αυτά που βρήκε στην ομάδα ούτε μπορεί να αλλάξει πολλά γιατί είναι και θέμα ικανότητας των παικτών. Ωστόσο ίσως να πρέπει να απαγορεύσει τις πάσες στην άμυνα αφού ο Κόπριβετς και οι αμυντικοί του δεν μπορούν να κάνουν αυτό το παιγνίδι και δεν αντέχουν το πρέσινγκ από οποιοδήποτε αντίπαλο .
Οι οπαδοί της είναι οι μόνοι που δεν ευθύνονται για αυτή την αξιολύπητη εικόνα και προσεύχονται ο θεός να λυπηθεί την Ανόρθωση γιατί ακολουθούν δύσκολα παιγνίδια μέχρι τον Γεννάρη όπου υπάρχει ελπίδα να αποκτηθούν κάποιο παίκτες που θα βοηθήσουν την Ανόρθωση να σώσει την αξιοπρέπεια της ως ομάδα. Και ελπίζουν ότι αυτή τη φορά θα γίνουν σωστές επιλογές από αρμόδιους και όχι από αρχάριους και άσχετους.