28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Με ταυτότητα ΑΕΛ πήρε και αυτό το ντέρμπι

By on 26 Νοεμβρίου, 2016 0 1239 Views

Η ΑΕΛ του Πάμπου Χριστοδούλου κέρδισε και το σημερινό ντέρμπι.Μετά το ΑΠΟΕΛ ήταν σειρά της Ομόνοιας να γνωρίσει την ήττα το Τσίρειο με 1-0. Το παιγνίδι ήταν πολύ καλό και αμφίρροπο με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες .Είχε ρυθμό ο αγώνας και το θέμα ήταν ποιά ομάδα θα σημεπίωνε πρώτη το γκολ.
romo apokroysi
Η Ομόνοια είχε ευακρίες να προηγηθεί αλλά ο Ρομό και η αστοχία δεν της το επέτρεψαν ενώ η ΑΕΛ που είχε πάλι εξαιρετική άμυνα και δπυναμη πλησίασε πιο νωρίς στο γκολ αλλά το δοκάρι και ο Χριστοδόύλου κρατοπύσαν το 0-0 μέχρι το 81΄ενώ μετά το 1-0 είχε άλλες δύο ξεκάθαρες ευκαρίες για δεύτερο γκολ.

Στο 81΄ σε σουτ του Σόουζα, απέκρουσε ασταθώς ο Χριστοδούλου με κακλο υπολογισμό και η μπάλα έφθασε στον Λαφράνς που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Πάντως στο σουτ του Σόουζα ο σκόρερ ήταν οριακά σε θέση όφσαίντ και ήταν στην κρίση του βοηθού ο οποίος δεν σήκωσε σημαία.
Στο 43΄ο Μέσκα έφτυσε στο πρόσωπο τον Κωνσταντινίδη αλλά προφανώς δεν αντιλήφθηκε ο διαιτητής την ενέργεια του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, που έπρεπε να δεχθεί κόκκινη κάρτα.
Στο 54΄ο Όρσουλιτς κλείνει το διάδρομο του Φορτούνα στην περιοχή της Ομόνοιας και ήταν καθαρή παράβαση-πέναλτι που δεν υποδείχθηκε.

OI ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΛ : Ρομό, Σιέλης, Σόουζα, Αρουαμπαρένα (80΄ Ουέλιγκντον), Λαφράνς, Μέσκα, Αιρόσα, Μπουένο (84΄ Νικολάου), Γεωργιάδης (72΄ Σάρκι), Φορτούνα, Σοάρες
ΟΜΟΝΟΙΑ : Χριστοδούλου, Καρλίτος, Όρσουλιτς, Κωνσταντινίδης (84΄ Φυλακτού), Σοιλέδης, Φλορέσκου (60΄ Κατελάρης), Τουρέ, Μαργκάσα, Κλέιτον (76΄ Σέρινταν), Ντάρμπισάιαρ, Χριστοφή

h