24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Δηλώσεις επιπέδου από Κάρβερ και Πάμπο

By on 26 Νοεμβρίου, 2016 0 1430 Views

Δηλώσεις ποιότητας και επιπέδου από τους δύο προπονητές όπως άρμοζε στον αγώνα που είδαμε στο Τσίρειο με τον Κάρβερ να εκθειάζει τον διαιτητή και τον Πάμπο να λέει ότι αν προηγείτο η Ομόνοια θα ήταν αυτή η νικήτρια.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Τζον Κάρβερ δήλωσε τα ακόλουθα:
«Συγχαρητήρια στον προπονητή της ΑΕΛ για τη νίκη και την καλή εμφάνιση. Ήταν δυο πολύ καλές ομάδες στο γήπεδο. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Από το γκολ ο νεαρός τερματοφύλακας θα μάθει. Έγινε καλό παιχνίδι με έντονη μάχη στήθος με στήθος ανάμεσα στους προπονητές. Ήταν ένα απολαυστικό παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι με τον τρόπο που χάσαμε. Ήταν πολύ καλός ο διαιτητής και κράτησε το παιχνίδι με τον δικό του τρόπο. Πρέπει να ανεβούμε καθώς μας περιμένει ένα κλασικό ντέρμπι για το οποίο όλοι μιλάνε συνεχώς εδώ στην Κύπρο».
O προπονητής της ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου δήλωσε τα ακόλουθα:
«Είναι σημαντικό να κερδίζεις μια μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια ειδικά μετά τη νίκη με το ΑΠΟΕΛ. Εξελίχθηκαν όλα όπως τα σχεδιάσαμε. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν με την δική τους τακτική. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά εμείς πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Η Ομόνοια έβγαινε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις και κινδυνέψαμε. Πριν το γκολ η Ομόνοια είχαμε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και αν τα κατάφερνε θα ήταν συτή η νικήτρια. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Βάση της εικόνας εμείς ήμασταν η ομάδα που ήταν πιο κοντά στη νίκη αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούμε να το χάναμε. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μου και τους γιατρούς της ομάδας που προσπαθούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή για να λυθούν τα προβλήματα. Ευχαριστώ και τον υπέροχο κόσμο της ΑΛΕ που για μια ακόμα φορά ήταν στο πλευρό μας και τον κάναμε χαρούμε. Αυτή η ομάδα αξίζει και θα τα δίνει όλα στο γήπεδο. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι, είναι δύσκολο με τον Ερμή εκτός έδρας και πρέπει να δούμε πως θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε».