27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Περήφανη στιγμή για τον κάθε ΑΠΟΕΛιστα αλλά και η νίκη είναι μονόδρομος την Δευτέρα

Περήφανη στιγμή για τον κάθε ΑΠΟΕΛιστα αλλά και η νίκη είναι μονόδρομος την Δευτέρα

By on 25 Νοεμβρίου, 2016 0 1261 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε για την ιστορική πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, έκανε τον απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στην Ευρώπη και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και τους τραυματίες.
Oι δηλώσεις στον Super ΣΠΟΡ FM

Για τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας στο Γιουρόπα Λιγκ και τη σημασία της πρόκρισης:

«Κάνοντας τον απολογισμό του ομίλου, έγινε μια μάχη ανάμεσα σε τέσσερις ομάδες που αποδείχθηκε αγωνιστικά πως δεν τις χώριζαν αρκετά πράγματα. Το ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο στα εντός έδρας παιχνίδια και για αυτό είχε εννέα βαθμούς πριν από την έναρξη της 5ης αγωνιστικής. Στην Αστάνα είδαμε δύο διαφορετικά παιχνίδια. Ένα μέχρι το 38΄ όπου το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να προηγηθεί και ένα μετά το 38΄ όταν άλλαξαν οι ισορροπίες που μείναμε με δέκα παίκτες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού μας βοήθησε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση από την 5η αγωνιστική. Είναι ξεχωριστή στιγμή για την ομάδα, φέτος είναι και τα 90 χρόνια της ομάδας. Είναι μια περήφανη στιγμή για τον κάθε ένα ΑΠΟΕΛιστα».

Για το μέγεθος της επιτυχίας:

«Αυτά τα πράγματα θα τα καταλάβουν όλοι, ο Θεός να μη μας το δείξει, όταν θα δυσκολέψουν τα πράγματα για την Ευρώπη. Εκεί θα καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας. Θα εκτιμήσουμε όλα όσα ζούμε. Μακάρι να τα έχουμε πάντα. Αυτή την στιγμή το ΑΠΟΕΛ ζει σε ευρωπαϊκό επίπεδο τις πιο χρυσές στιγμές στην ιστορία του και πρέπει να το κατανοήσουμε. Πρέπει να δώσουμε το σωστό στίγμα στο μέγεθος της επιτυχίας».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την πρωτιά:

«Αυτό το παιχνίδι έχει πολύ υψηλό αγωνιστικό κίνητρο. Έχει θέμα γοήτρου. Είναι μια ευκαιρία να προσθέσεις περισσότερη αίγλη στην υφιστάμενη επιτυχία. Είναι μακριά η 8η Δεκεμβρίου. Θα προσπαθήσουμε πολύ σύντομα να αποτυπώσουμε την πραγματικότητα για το θέμα των εισιτηρίων. Αν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια, που το βλέπω δύσκολο, μετά το κλείσιμο του Νότιου Πετάλου».

Για την δήλωση του Τόμας Κρίστιανσεν:

«Αν κάποιος κοιτάξει στην ολότητα την δήλωση του κύριου Κρίστιανσεν, δεν αναφερόταν ,μόνο στο χθεσινό παιχνίδι αλλά και σε αυτό με την Γιανγκ Μπόις. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ακόμη κι αν έγιναν κάποια λάθη χθες δεν έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα:

«Είναι ένα παιχνίδι που γνωρίζουμε παίκτες και τεχνικό επιτελείο πως η νίκη είναι μονόδρομος. Ξέρουμε τα αγωνιστικά δεδομένα. Η ομάδα επέστρεψε από ένα κοπιαστικό παιχνίδι. Έχει καταπονηθεί ένας μεγάλος αριθμός παικτών. Όταν αγωνίζεσαι σε πλαστικό χλοοτάπητα είναι μεγάλη η καταπόνηση. Ευτυχώς δεν έχει προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα. Σήμερα θα γίνει αποθεραπεία και αύριο θα εκτιμηθούν και οι παίκτες που ήταν εκτός. Ξέρουμε ότι ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα με ποιότητα που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Νιώθει πως έχει επίσης αγωνιστικό κίνητρο αλλά το δικό μας αγωνιστικό κίνητρο είναι σαφώς υψηλότερο και θα προσπαθήσουμε αν φθάσουμε στη νίκη».

Για τους Μερκή, Μπερτόλιο, Ορλάντι:

«Η κατάσταση είναι η υφιστάμενη που υπήρξε πριν την αναχώρηση της ομάδας., Έμειναν για να κάνουν ειδικό πρόγραμμα. Ο Μερκής μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα αλλά δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Για τους Μπερτόλιο και Ορλάντι θα δούμε πως προχωράει το θέμα»

Για το θέμα αρχισκάουτερ:

«Θα υπάρχει ενημέρωση μόλις υπογράψουμε. Έχουμε καταλήξει θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση».