23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αστάνα – ΑΠΟΕΛ 2-1: Έχασε στο παγωμένο Καζακστάν, εξασφαλίζει πρόκριση με νίκη του ΟΣΦΠ

Αστάνα – ΑΠΟΕΛ 2-1: Έχασε στο παγωμένο Καζακστάν, εξασφαλίζει πρόκριση με νίκη του ΟΣΦΠ

By on 24 Νοεμβρίου, 2016 0 1169 Views

Το ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα για το οποίο ταξίδεψε στο παγωμένο Καζακστάν. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν πήρε προβάδισμα στο σκόρ στο 31′ με τρομερό γκόλ του Γιώργου Εφραίμ.  Μετά από μακρινή μπαλιά του Μοράις στον Αλωνεύτη, ο οποίος βρήκε τον Εφραίμ και ο τελευταίος με σουτ στην κίνηση με το αριστερό από διαγώνια θέση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, κάνοντας το 0-1 που ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 33′  όμως το ΑΠΟΕΛ έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγο αποβολής του Αστίθ. Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ έκανε λάθος, ο Καμπανάγκα, έκλεψε την μπάλα και στην συνέχεια ανατράπηκε από τον Αστίθ. Τα δεδομένα ενόψη δευτέρου ημιχρόνου σίγουρα δε ήταν τα καλύτερα για την ομάδα της Λευκωσίας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δύσκολα για το ΑΠΟΕΛ καθώς σχετικά νωρίς στο 59΄δέχθηκε την ισοφάριση μετά από Κόρνερ του Σόμκο, ο Βάτερμαν μπλόκαρε την μπάλα, όμως στη συνέχεια του έπεσε, στρώθηκε στον Άνιτσιτς που την έστειλε στα δίκτυα κάνοντας το 1-1.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ΑΠΟΕΛ θα κρατούσε το ισόπαλο 1-1, ήρθε στο 84΄ η σέντρα του Σόμκο, ο Ντεσπότοβιτς, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά την έστειλε στα δίκτυα κάνοντας το τελικό 2-1. 

Να αναφέρουμε ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να πάρει την πρόκριση από απόψε σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κερδίσει την Γιάνγκ Μπόις.

ΑΣΤΑΝΑ: Έριτς, Άνιτσιτς, Μακσίμοβιτς, Μουζίκοφ (81΄ Νουργκαλίγεφ), Ντεσπότοβιτς, Σίτοφ (77΄ Νουσερμπάγιεφ), Μπεϊσεμπέκοφ, Λογκβινένκο, Καμπανάνγκα (90΄+4 Μάλι), Σόμκο, Κάνιας

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Εφραίμ (80΄ Γιαννιώτας), Αλωνεύτης (35΄ Αρτυματάς), Σωτηρίου, Ντε Καμάργκο (63΄ Βάντερ)