25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απο τους πιο ιστορικούς αγώνες για το ΑΠΟΕΛ ο σημερινός

Απο τους πιο ιστορικούς αγώνες για το ΑΠΟΕΛ ο σημερινός

By on 24 Νοεμβρίου, 2016 0 1219 Views

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΤΙΧΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Δεν… μάσησε τα λόγια του ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μιλώντας για τη σημασία του σημερινού αγώνα. «Η σημασία καθορίζεται από τις ευκαιρίες που προσφέρει στους παίκτες μας για μια νέα διάκριση. Το ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική ομάδα στην Κύπρο που έκανε τόσες μεγάλες επιτυχίες στην Ευρώπη. Επιτυχίες που έχουν μόνο λίγες ομάδες στην Ευρώπη, με πολλαπλάσια μεγαλύτερο προϋπολογισμό», είπε ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ.

«Το να διεκδικούμε την πρόκριση στην επόμενη φάση από την προτελευταία αγωνιστική του ομίλου είναι εκπληκτικό. Ο αγώνας με την Αστάνα είναι από τους πιο σημαντικούς αγώνες στην ιστορία μας. Έτσι τον αντιμετωπίζουμε», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως «οι ιδιαιτερότητες του ματς παίζουν τον δικό τους ρόλο» και έγινε πιο συγκεκριμένος: «Στο γήπεδο η θερμοκρασία θα είναι κοντά στη φυσιολογική, αλλά αυτό θα επιτευχθεί με τεχνικά μέσα, γεγονός που θα επηρεάσει. Επίσης ο πλαστικός χλοοτάπητας είναι σε άθλια κατάσταση. Η μεγάλη διαφορά ώρας είναι κάτι που χρειάζεται προσαρμογή. Όσον αφορά στην καλή παράδοση της Αστάνα εντός έδρας, αυτό δεν μας απασχολεί και ιδιαίτερα».

Ερωτηθείς εάν συμφωνεί πως το ΑΠΟΕΛ υπερτερεί σε εμπειρίες, απάντησε: «Και πέρσι το ίδιο είχε λεχθεί και όμως αποκλειστήκαμε. Η εμπειρία πρέπει να συνδυάζεται με διάθεση, δίψα για επιτυχίες και μεγάλη πίστη από όλη την ομάδα, σε συνδυασμό με μια πολύ καλή προετοιμασία. Πρέπει να γνωρίζουμε άριστα τον αντίπαλο. Από μόνη της η εμπειρία δεν προδικάζει τίποτα».