26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Το ΑΠΟΕΛ πάει για νίκη αλλά …βλέπει και ισοπαλία

By on 23 Νοεμβρίου, 2016 0 1040 Views

Ο Τόμας Κρίστιανσεν και ο Ζίφκο Μιλάνοφ μίλησαν για το αυριανό παιχνίδι με την Αστάνα στο Καζακστάν. Ο Δανός τεχνικός αναφέρθηκε στην ποιότητα και το σερί της ομάδας του Στοΐλοφ και αναφέρθηκε στον πλαστικό χορτοτάπητα.

Ποια είναι η γνώμη για την Αστάνα και τον καιρό: Η θερμοκρασία είναι μικρό πρόβλημα. Το θέμα είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα παίξουμε καλά και θα προκριθούμε. Η Αστάνα είναι μια ομάδα που στο γήπεδο της έχει 11 παιχνίδια να γνωρίσει ήττα στην Ευρώπη και εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Για τον πλαστικό χορτοτάπητα: Το θέμα αυτό το αντιμετωπίσαμε και με τη Γιανγκ Μπόις. Πρέπει να προσαρμοστούμε, υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες, όπως ο τρόπος που χτυπά η μπάλα, ο τρόπος που αναπτύσσεται η ομάδα και θα πρέπει να προσαρμοστούμε.

Για το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στο ίδιο γήπεδο: Εμείς δεν σκεφτόμαστε την ήττα και το θέμα της ισοπαλίας το βλέπεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, εμείς πάμε για τη νίκη.

Για το σερί της Αστάνα: Θέλουμε να σταματήσει, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός.

Αν θεωρεί επικίνδυνο κάποιο παίκτη της Αστάνα: Η Αστάνα έχει πολύ καλή ομάδα και δυσκολευτήκαμε να την κερδίσουμε στην Κύπρο. Δεν μπορώ να διαλέξω έναν ποδοσφαιριστή, πάντα οι επιθετικοί είναι επικίνδυνοι και αυτούς πρέπεις να προσέχεις. Σκέφτομαι την Αστάνα και όχι τα χαρακτηριστικά συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Αυτό δουλεύουμε για να το αντιμετωπίσουμε σαν ομάδα.

Τι άλλαξε από τότε που ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ: Κάποια τακτικά στοιχεία σε σχέση με την κατοχή και τον τρόπο ανάπτυξης, θέλαμε να τα ανατπύξουμε και να τα κάνουμε καλύτερα. Θέλουμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο, εμείς θα το παλεύουμε μέχρι τέλος και αυτό είναι το μήνυμα που θα δίνω στους ποδοσφαιριστές.

milanov
Ερωτήσεις για τον Ζίφκο Μιλάνοφ

Πόσο έτοιμοι είσαστε για τον ιστορικής σημασίας αγώνα; Είναι ιστορικό παιχνίδι, θέλω να πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Ακόμη κι αν σκοράρει η Αστάνα ένα, να σκοράρουμε εμείς τρεις για να κερδίσουμε.

Ο προπονητής είπε ότι εφτά παίκτες υστέρησαν στο Τσίρειο. Είστε έτοιμοι α δείξετε ότι ήταν μια μέρα άτυχη που δεν αποδώσατε; Συμφωνώ με αυτά που είπε ο προπονητής μετά την ΑΕΛ. Αύριο όμως είναι ένα καινούργιο παιχνίδια και θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το μέλλον και για τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας.

Για τον αγώνα κόντρα στην Αστάνα: Η Αστάνα είναι πολύ δυνατή και καλή ομάδα. Την γνωρίζουμε, όμως δεν ξέρω πολλά για το ποδόσφαιρο στο Καζακστάν, απέναντι μάς έδειξε ότι έχει ποιότητα και ότι αύριο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Για τον Στανιμίρ Στοΐλοφ, ο οποίος είναι συμπατριώτης του: Είναι πολύ καλός προπονητής. Οι ομάδες του ξέρουν τι θα κάνουν στο γήπεδο. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα βρεθούμε ξανά στην Εθνική Βουλγαρίας».

Για το προηγούμενο παιχνίδι με την Αστάνα και τον περσινό αποκλεισμό και αν το βλέπουν ως μια ευκαιρία για εκδίκηση: Δεν το μιλήσαμε καθόλου. Δεν ξέρω τι έγινε πέρσι.