27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ν.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ:Όποιος φύγει από τη γραμμή , θα είναι εκτός.(Κούρσα για 5 ο τίτλος)

Ν.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ:Όποιος φύγει από τη γραμμή , θα είναι εκτός.(Κούρσα για 5 ο τίτλος)

By on 23 Νοεμβρίου, 2016 0 1459 Views

Ο τεχνικός του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου,επανέλαβε ότι στόχος της ομάδας του είναι θέση στην εξάδα και τόνισε ότι όποιος ξεφύγει από την γραμμή που έθεσε η ομάδα σε θέματα πειθαρχίας θα έχει συνέπειες.Ο Ν.Παναγιώτου μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για όλα όσα αφορούν τους «φτεροπόδαρους».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Το ζητούμενο από το τελευταίο παιχνίδι δεν ήταν άλλο από τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, παίζουμε με τον πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα».

Για τη συνέχεια:

«Ο Δεκέμβριος είναι σημαντικός για τους στόχους των ομάδων μας. Λέγαμε για κούρσα για δύο και βλέπουμε κούρσα για πέντε. Για τη δική μου ομάδα και τους στόχους μας που έχουμε για την εξάδα, έχουμε σημαντικά παιχνίδια. Θα αγωνιστούμε με την ΑΕΚ που έρχεται από άσχημο αποτέλεσμα. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και είναι θετικό ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση μου. Θα πάμε στο «ΑΕΚ Αρένα» με μοναδικό στόχο το κέρδος».

Για τον Μαρτίνιουκ και την επιστροφή του:

«Ασφαλώς είναι ένα πολυεργαλείο για εμάς ο Μαρτίνιουκ. Είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας. Όντως μας είχε λείψει το τελευταίο παιχνίδι. Με την ποιότητα του μπορεί να ξεκλειδώσει άμυνα και χαιρόμαστε που τον έχουμε πίσω μαζί μας».

Για τον Μιούλερ:

«Όποιος φύγει από τη γραμμή που βάλαμε στο πειθαρχικό κομμάτι, θα είναι εκτός. Δεν μπορεί να είναι μαζί μας. Έγινε ένα πειθαρχικό παράπτωμα το οποίο κοινοποιήθηκε στον ποδοσφαιριστή, τίποτα παραπάνω».

Για τον στόχο της εξάδας:

«Γνωρίζουμε όλοι ότι το έργο μας δεν είναι εύκολο. Έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα και μπορούμε να διεκδικούμε το τρίποντο σε κάθε παιχνίδι».