25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

KΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ:Το ποδόσφαιρο μας θα βρεί τον δρόμο του…και ένας τίτλος για την ΑΕΚ

By on 22 Νοεμβρίου, 2016 0 5200 Views

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παρέθεσε στην ιστοσελίδα larnakaonline.com.cy ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, μιλώντας για την Λάρνακα, την ομάδα, τον εαυτό του και για πολλά άλλα.

«Σκοπός είναι φέτος να πάρουμε το πρωτάθλημα. Να πάρουμε τουλάχιστον ένα τίτλο», είπε για την ομάδα. «Τα… μπαμ δεν είναι για αποτελεσματικά για μας. Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε στον προϋπολογισμό», πρόσθεσε για τις μεταγραφές Ιανουαρίου, με το μπάτζετ να ανέρχεται στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ. Σε ερώτηση που του έγινε για τον Τόμας Κρίστιανσεν, δεν θέλησε να πει πολλά αλλά φάνηκε η δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα και είναι ξεκάθαρο πως οι σχέσεις τους έχουν ραγίσει.

Για τη δεύτερη φάση του γηπέδου, σημείωσε: «Περιμένουμε τα σχέδια την ερχόμενη βδομάδα και θα αποφασίσουμε πώς θα προχωρήσουμε. Στόχος να ξεκινήσουν τα έργα σε δύο μήνες. Ζητήσαμε να γίνουν οι προτεραιότητες για να γίνει κατηγορίας 4 το γήπεδο, ώστε να παίξουμε εκεί στην Ευρώπη. Θα έχουμε και τρίτη φάση», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε στα οφέλη της Αρένα. «Θέλουμε να διώξουμε τη μιζέρια από τη Λάρνακα. Αυτή η πόλη κοιμόταν για πολλά χρόνια. Το νέο γήπεδο μας έδωσε πνοή και είναι κάτι που φαίνεται».

Για το θέμα των φακέλων, ο Καραπατάκης ανέφερε: «Νομίζω ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα. Πιστεύω ότι υπάρχει μέλλον στο κυπριακό ποδόσφαιρο, θα βρούμε το δρόμο μας», ενώ συμπλήρωσε για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη: «Κάνει ένα έργο το οποίο διαθέτει πολλές ώρες από τον προσωπικό του χρόνο. Διαφωνούμε σε πολλά πράγματα, συμφωνούμε σε άλλα. Κάποιος που δουλεύει πολλές ώρες, κάνει και λάθη και σωστά. Το πρόβλημα δεν είναι ένα άτομο, αλλά πώς όλοι μαζί διορθώνουμε την κατάσταση».

Ο πρόεδρος ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η πολιτική, απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον έφερναν να διεκδικεί τη δημαρχία της Λάρνακας…