26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

«Πρέπει να μας πεισμώσει η ήττα από την Ομόνοια»

By on 21 Νοεμβρίου, 2016 0 724 Views

Για την ήττα από την Ομόνοια, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

«Το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει καθόλου ικανοποιημένους. Ήταν η πρώτη ήττα σε ένα παιχνίδι που υστερήσαμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε κατώτεροι. Βελτιωθήκαμε με το φοβερό γκολ του Ακοράν., δεχτήκαμε γκολ και παρά την πίεση δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Κανείς δεν ήθελε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Θα πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να δούμε τι πήγε στραβά και να το διορθώσουμε. Πάμε για τη νίκη κόντρα στον Ερμή. Πρέπει να μας πεισμώσει η ήττα από την Ομόνοια» ανέφερε αρχικά.

Αν θεωρεί ότι χάθηκε μια ευκαιρία για να μεγαλώσει η διαφορά…

«Ευκαιρίες θα δοθούν και άλλες και για αυτό θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει. Είναι μακρύς ο δρόμος. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Το σκηνικό στην κορυφή έχει αποκτήσει φωτιά και θα χαθούν βαθμοί».

Για τη συνέχεια…

«Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και θα μπορέσουμε να εδραιώσουμε τη θέση μας. Να δούμε την ομάδα μας και το παιχνίδι με τον Ερμή όπου κρύβει κινδύνους. Άμεση ανασύνταξη, αυτό είναι το μήνυμα, αυτό είναι το σύνθημα. Από την Τετάρτη θα αρχίσουμε δουλειά ενόψει Ερμή όπου μοναδικός στόχος οι τρεις βαθμοί».