28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Το ξέσπασμα του Μουρίνιο και ο Βενγκέρ

By on 18 Νοεμβρίου, 2016 0 1086 Views

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως στο σαββατιάτικο ντέρμπι θα σεβαστεί το πρωτόκολλο ρίχνοντας έτσι τους τόνους. Σκυτάλη πήρε ο Ζοσέ Μουρίνιο δίνοντας… κλαδί ελιάς στον Αλσατό, αν και δεν «ξέχασε» να πετάξει κάποιες φαρμακερές ατάκες.

«Το ρεκόρ απέναντι σε κάποιον προπονητή δεν είναι σημαντικό για μένα. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι τα αποτελέσματα. Η αυριανή αναμέτρηση αφορά το βιογραφικό των προπονητών που έχουν τις καλύτερες επιδόσεις στην Premier League.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν είναι εδώ πια και αύριο τίθενται αντιμέτωποι δύο προπονητές, που έχουν μαζί, έξι ή επτά πρωταθλήματα. Δεν είμαι σίγουρος. Έχω τρία νομίζω και ο κ. Βενγκέρ έχει τρία.

Θεωρώ, όμως, ότι ο κ. Βενγκέρ έχει το σεβασμό όλων σας, εγώ δεν νομίζω ότι τον έχω. Ο τελευταίος μου τίτλος ήταν πριν από 18 μήνες, όχι πριν 18 χρόνια και δεν με σέβεστε το ίδιο. Απλά ακολουθώ τον δρόμο μου, γιατί θέλω να κερδίσω το ένατο πρωτάθλημά μου και την τέταρτη Premier League».

Τέλος στα σενάρια

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έβαλε τέλος στα σενάρια των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Πορτογάλο κόουτς να κόβει από την αποστολή τον Ρούνεϊ μετά τα τελευταία… κατορθώματα. «Αυτά που συμβαίνουν στην εθνική ομάδα, αφορούν την εθνική ομάδα. Όταν ένας ποδοσφαιριστής ενσωματώνεται στην εθνική ομάδα, ανήκει εκεί. Ότι και να συμβαίνει, είτε καλό, είτε κακό, είναι κάτι για το οποίο δεν θέλω να μιλήσω» και πρόσθεσε: «Τις τελευταίες δύο τρεις ημέρες εν έχει συμβεί κάτι. Ο Ρούνεϊ προπονήθηκε όπως και όλοι οι άλλοι παίκτες και θέλει να αγωνιστεί με την Άρσεναλ, όπως ο καθένας. Είναι έτοιμος».