20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Οι παίκτες μου ανυπομονούν για να κερδίσουν

ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Οι παίκτες μου ανυπομονούν για να κερδίσουν

By on 18 Νοεμβρίου, 2016 0 1045 Views

11η στροφή του πρωταθλήματος και η πρωτοπόρος ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε ένα μεγάλο ντέρμπι την Ομόνοια στο ΓΣΠ (Κυριακή 20/11, 16:00). Ο προπονητής της Imanol Idiakez, καθώς και ο Νικόλας Εγγλέζου έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Eίναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία ιστορική ομάδα, από τις πιο επιτυχημένες στην Κύπρο και από τα παραδοσιακά φαβορί για το πρωτάθλημα. Είναι μία πολύ ωραία πρόκληση για μας, για να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, με τις επιτυχίες και τους βαθμούς. Βεβαίως και είναι δύσκολο, ξέρουμε την ποιότητα της Ομόνοιας. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και έτοιμοι. Δουλέψαμε αρκετά αυτή την βδομάδα μετά και την επιστροφή των διεθνών για να είμαστε έτοιμοι. Οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, συγκεντρωμένοι στον στόχο και ανυπομονούν για να κερδίσουν εκεί και αυτό θα προσπαθήσουμε σίγουρα.

Όπως πάντα νιώθουμε πιο δυνατοί με τον κόσμο μας να μας στηρίζει, να στηρίζει τους ποδοσφαιριστές. Όπως και στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ, τους περιμένουμε και ευχόμαστε να τους αφιερώσουμε ακόμη μία νίκη. Είναι δύσκολο και ασφαλώς τους χρειαζόμαστε γιατί για μας είναι μία εκπληκτική βοήθεια αυτή που έχουμε από τον κόσμο», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

Απο την πλευρά του ο Ν.Εγγλέζου δήλωσε:
«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Η ομάδα θέλει τους τρεις βαθμούς και αυτό πάμε να κάνουμε στην Λευκωσία. Σίγουρα σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως ξέρουμε τις δυνατότητες μας και οι τρεις βαθμοί είναι… μονόδρομος, όπως άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα αυτό είναι δεδομένο, φέτος έδειξε ο κόσμος ότι είναι δίπλα μας και αυτό θέλουμε να συμβεί και την Κυριακή. Για 90 λεπτά να είναι στο πλευρό μας και στο τέλος μαζί να πανηγυρίσουμε τους τρεις βαθμούς».