24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η φετινή ΑΕΛ χτίστηκε για να έχει μέλλον τονίζει ο Πάμπος

Η φετινή ΑΕΛ χτίστηκε για να έχει μέλλον τονίζει ο Πάμπος

By on 17 Νοεμβρίου, 2016 0 1192 Views

Ο Πάμπος Χριστοδούλου χαρακτήρισε και το ΑΠΟΕΛ ως φαβορί του ντέρμπι του Σαββάτου στο Τσίρειο μιλώντας στη διάσκεψη τύπου ενόψει του αγώνα.Ο προπονητής της ΑΕΛ αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματιών και τους στόχους , για τη φετινή σεζόν.

Αρχικά πήρε το λόγο ο Θεόδωρος Αντωνίου:

«Εκδώσαμε ανακοίνωση και καταδικάζουμε την βομβιστική επίθεση που έγινε στα γραφεία της Μινερβα. Θέλω να κάνω κάλεσμα στον κόσμο μας για τα εισιτήρια. Τις τελευταίες 1-2 μέρες πάμε καλύτερα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Εύχομαι η Ανατολική να είναι γεμάτη το βράδυ του Σάββατου πάντα σε σωστά πλαίσια. Ανεβάσαμε μια ανακοίνωση για τους κατόχους της κάρτας από την εταιρία lagrome».

Οι δηλώσεις του Πάμπου Χριστοδούλου:

«Έχουμε ένα παιχνίδι ντέρμπι. Είναι πολύ δύσκολο απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Θα δώσουμε το 100% για να έρθει η νίκη. Δεν είναι μυστικό ότι είναι η κορυφαία ομάδα και ότι με την εμπειρία που κουβαλά είναι το φαβορί».

«Η ΑΕΛ χτίστηκε με μικρό μπάτζετ και μαζί με την Διοίκηση προσπαθήσαμε να κάνουμε μια ομάδα που θα διεκδικεί. Βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε πικραθεί με τα δύο τελευταία αποτελέσματα όπου με την ΑΕΖ χάσαμε δύο βαθμούς στο τελευταίο λεπτό ενώ με την ΑΕΚ παίξαμε σε τακτική αλλά είχαμε απέναντι μας και ποιοτική ομάδα που με 2-3 τελικές που μας έκανε χάσαμε το παιχνίδι».

«Η ΑΕΛ η φετινή χτίστηκε για να έχει μέλλον. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι φια αυτό το κομμάτι. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει και να ειναι δίπλα μας. Μαζί με τους παίκτες μου θα δώσουμε το 100% στο επόμενο παιχνίδι».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Μάρκο Σοάρες:

«Είναι σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε. Θέλουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Θέλουμε το 12 παίκτη δίπλα μας που είναι ο κόσμος μας».

Ο Πάμπος Χριστοδούλου απάντησε σε ερωτήσεις:

Για τραυματίες:

«Είναι ένα θέμα που μας προβληματίζει να δούμε ποιοι θα είναι έτοιμοι. Δουλεύουμε καθημερινά πάνω σε αυτό. Σιέλης Τζούνιορ και Παπάνγκο ήρθαν με τραυματισμούς από τις εθνικές. Οι Σόουζα και Γεωργιάδης είναι με χτυπήματα. Μέχρι την Παρασκευή θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποιοι θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι».

Για τα τρία παιχνίδια που έμειναν σε σχέση με την ενίσχυση:

«Εγώ πάντα έλεγα να περιμένουμε. Υπάρχει δυναμική και υλικό στην ΑΕΛ. Είναι αποδεκτό ότι η ΑΕΛ δίνει ντέρμπι κάθε εβδομάδα. Δεν θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα μας η ενίσχυση του Ιανουαρίου. Αν υπάρχουν δυνατότητες θα τις κάνουμε σε συνεννόηση με την Διοίκηση».

Για Αγκουινάλτο:

«Δεν υπολογίζεται μετά από δική μου απόφαση λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Προπονείται με την δεύτερη ομάδα μέχρι να πω εγώ ποτέ θα επιστρέψει».