25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΤΖΩΝΗΣ:Στόχος μας είναι να κτιστεί ομάδα κορυφής…(Δηλώσεις στο gala dinner της Ομόνοιας)

Α.ΤΖΩΝΗΣ:Στόχος μας είναι να κτιστεί ομάδα κορυφής…(Δηλώσεις στο gala dinner της Ομόνοιας)

By on 16 Νοεμβρίου, 2016 0 1163 Views

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Royal Hall στη Λευκωσία, το Gala Dinner της Ομόνοιας, στο πλαίσιο των προσπαθειών οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου. Το παρών τους έδωσαν αρκετοί φίλοι και φίλες της ομάδας, οι οποίοι πέρασαν ένα όμορφο βράδυ παρέα με το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές – νυν και παλαίμαχους, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μιλώντας από το βήμα της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκομένους, αναφέροντας πως «η παρουσία σας ερμηνεύεται ως μια πράξη αγάπης και αφοσίωσης προς τον σύλλογο, αλλά και ως μια κίνηση που επιβεβαιώνει ότι παραμένετε ενεργοί συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει το Διοικητικό Συμβούλιο. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς».

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας επισήμανε για άλλη μια φορά την κρισιμότητα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όσον αφορά την προσπάθεια για οικονομική εξυγίανση. «Το οικονομικό πρόβλημα είναι εκεί και παραμένει σοβαρό. Ωστόσο, εάν συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις, τότε με το τέλος της σεζόν θα γίνει εφικτό να αποπληρωθούν σχεδόν όλοι οι διακανονισμοί με πρώην ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απορροφούν σημαντικό μέρος του ετήσιου προϋπολογισμού του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και αυτό θα είναι μια θετική εξέλιξη, η οποία θα μας επιτρέψει να διοχετεύσουμε πόρους σε πιο παραγωγικές διαδικασίες», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο αφορά τον μεγάλο στόχο που έχει τεθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο πρόεδρος της Ομόνοιας ήταν ξεκάθαρος: «Στόχος μας είναι να κτιστεί ομάδα κορυφής. Μια Ομόνοια που θα διεκδικεί τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε: Ακούραστα και με σχέδιο».

Ο Αντώνης Τζιωνής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις σημαντικές αλλαγές που έχει βιώσει φέτος η Ομόνοια: «Είπαμε από την αρχή ότι ο επαγγελματισμός είναι μονόδρομος και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις σε αυτή την προσπάθεια. Ήδη έχουν γίνει αρκετά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση, με την πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή, την πρόσληψη του Τεχνικού Διευθυντή για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου, την αναβάθμιση της επιστημονικής και ιατρικής υποστήριξης του ποδοσφαιρικού Τμήματος και της Ακαδημίας και την ενίσχυση του Εμπορικού Τμήματος. Επιπλέον, με βάση τον στρατηγικό σχεδιασμό που έχει τεθεί σε εφαρμογή, δρομολογούνται επιπρόσθετες κινήσεις, ιδιαίτερα στον τομέα του Μάρκετινγκ, λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη την οικονομική κατάσταση του Συλλόγου».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της Ομόνοιας έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Να ξέρετε, ότι η Ομόνοια μας χρειάζεται όλους δίπλα της. Να την στηρίζουμε με όλη μας τη δύναμη. Όπως ο καθένας μπορεί. Διότι η Ομόνοια είναι ο κάθε φίλαθλός της. Κανείς δεν περισσεύει. Το παρελθόν μας έχει διδάξει πως όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να μεγαλουργήσουμε. Και θα μεγαλουργήσουμε ξανά. Διότι πάντα θα μας καθοδηγεί η αγάπη και η ανιδιοτέλεια για αυτή την ομάδα και για όσα πρεσβεύει. Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα και θα τα καταφέρουμε. Και να θυμάστε ότι όταν κάποια στιγμή όταν θα τελειώσουν όλα αυτά, η ιστορία της Ομόνοιας θα ανταμείψει τη γενιά που έσωσε τον σύλλογο και την κράτησε στη ζωή. Και είστε όλοι εσείς, μαζί με τους χιλιάδες φιλάθλους μας σε κάθε άκρη της Κύπρου που ζουν και αναπνέουν γι’ αυτή την ομάδα».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν στους χορηγούς που τιμήθηκαν στην εκδήλωση, την PrimeTel, την Gree, την MEGABET Plus, την PUMA, Krypto Security, το Radiological Diagnostic Center, και την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Ευχαριστίες, επίσης εκφράστηκαν προς το Λαϊκό και την Papa John’s Pizza, που στηρίζουν την ποδοσφαιρική ομάδα. Την παράσταση στην εκδήλωση έκλεψε ο γνωστός κωμικός Λούης Πατασαλίδης, με πρόγραμμα stand-up comedy.