20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Πρώτη επίσκεψη Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Optimist (IODA) στην Κύπρο.

Πρώτη επίσκεψη Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Optimist (IODA) στην Κύπρο.

By on 15 Νοεμβρίου, 2016 0 924 Views

Στα πλαίσια της ανάληψης της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Optimist 2018, ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου υποδέχθηκε την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Optimist, κ. Peter Barclay.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των μιας εκ των δύο επισκέψεων από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στο νησί μας, ενόψει της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Optimist στο τέλος Αύγουστου 2018.

Ο κ. Barclay, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας, έθεσε τα ερωτήματα, και πήρε όλες τις απαντήσεις στα θέματα που αφορούν την διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Υπήρξε μια εξαιρετική συνεργασία με θετικότατες εντυπώσεις και από τις δύο πλευρές. Και τα δύο μέρη έμειναν πλήρως ικανοποιημένα με τα αποτελέσματα της 3ήμερης επίσκεψης.

Με το πέρας των εργασιών παρατέθηκε δείπνο και απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Γεν. Γραμματέα του Ομίλου, Στέλιο Χαραλάμπους. Στις εργασίες παραβρέθηκε και ο κ. Nuno Reis, ο οποίος έχει αναλάβει την διαχείριση της διοργάνωσης, εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου.