19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΘΝΙΚΗ
  • Τον Μάρτιο με Εσθονία στο ΓΣΠ (και λίγα στατιστικά για την Εθνική μας)

Τον Μάρτιο με Εσθονία στο ΓΣΠ (και λίγα στατιστικά για την Εθνική μας)

By on 14 Νοεμβρίου, 2016 0 979 Views

Η πρώτη νίκη, έφερε και τα πρώτα χαμόγελα στην Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Οι τρεις πρώτοι βαθμοί δημιουργούν καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια και ο στόχος για τη μέγιστη βαθμολογική συγκομιδή στον όμιλο παραμένει.

Η Εθνική μας είχε καλά διαστήματα στον αγώνα με το Γιβραλτάρ και κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα ενώ είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Όπως ανέφερε και ο προπονητής της ομάδας μας Χριστάκης Χριστοφόρου, οι τρεις ήττες που προηγήθηκαν, επηρέασαν την χθεσινή προσπάθεια των διεθνών μας αφού υπήρχε έντονη η πίεση για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η ουσία είναι πως οι τρεις βαθμοί ήρθαν και τώρα, ο στόχος είναι οι βαθμοί να γίνουν έξι στον επόμενο αγώνα με την Εσθονία. Στις 25 Μαρτίου θα γίνει αυτή η αναμέτρηση, στο ΓΣΠ και η Εθνική μας, μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να διπλασιάσει τη βαθμολογική της συγκομιδή.

Ο Πιέρος Σωτηρίου και ο Τζέισον Δημητρίου δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην Εσθονία αφού συμπλήρωσαν από δύο κίτρινες κάρτες.

Ο Σωτηρίου, στην 19η του συμμετοχή με την Εθνική πέτυχε και το πρώτο του τέρμα. Πρώτο τέρμα και για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη στη 12η του συμμετοχή και για το Βαλεντίνο Σιέλη που χθες αγωνίστηκε για 13η φορά με την Εθνική Ανδρών.

Τις 88 συμμετοχές έφτασε χθες με την Εθνική Ανδρών ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης που αγωνίστηκε ως αλλαγή ενώ δεύτερος σε συμμετοχές από τους εν ενεργεία διεθνείς είναι ο Ηλίας Χαραλάμπους που χθες αγωνίστηκε για 68η φορά με την Εθνική.

Μπορεί ο κόσμος χθες στο γήπεδο να ήταν λιγότερος από προηγούμενους αγώνες, όμως οι διεθνείς μας, νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν αυτούς που πήγαν χθες στο ΓΣΠ και στήριξαν την προσπάθεια τους.

Για άλλο ένα παιχνίδι, πήγαν στο γήπεδο για να δουν την Εθνική πολλές οικογένειες, κάτι που αποτελεί στόχο της Ομοσπονδίας η οποία εδώ και δύο χρόνια έχει θεσπίσει το οικογενειακό εισιτήριο στους αγώνες της Εθνικής μας.

Ενδεχομένως το όνομα του αντίπαλου και τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν να επηρέασαν χθες την προσέλευση του κόσμου ο οποίος αναμένεται να δώσει πιο έντονο παρών στους αγώνες που ακολουθούν.