25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ:Είχαμε άγχος και για αυτό δεν είχαμε καλή απόδοση

ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ:Είχαμε άγχος και για αυτό δεν είχαμε καλή απόδοση

By on 13 Νοεμβρίου, 2016 0 1076 Views

O ομοσπονδιακός μας προπονητής Χριστάκης Χριστοφόρου, απέδωσε στο άγχος τη μέτρια εμφάνιση.

«Στα προηγούμενα παιχνίδια αν και είχαμε αρκετά καλή απόδοση δεν πήραμε βαθμούς. Αυτό μας προκάλεσε άγχος. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, όμως δεν τα καταφέραμε. Είχαμε άγχος και για αυτό δεν είχαμε καλή απόδοση. Αυτό το αποτέλεσμα θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσουμε το καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Είδα όλα τα παιχνίδια του Γιβραλτάρ. Είναι μια ομάδα που αμύνεται ομαδικά» ανέφερε αρχικά.

«Είχαμε δυσκολία στην ανάπτυξη. Αυτό οφείλεται στο ότι υπήρχαν κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές που πρώτη φορά έπαιζαν μαζί. Είναι σημαντικό το ότι τα τρία γκολ προήλθαν από ποδοσφαιριστές που σκόραραν για πρώτη φορά. Αυτό θα τους βοηθήσει για το μέλλον» συμπλήρωσε.

Για τη συνέχεια…

«Τον Μάρτιο θα είμαστε εδώ σε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Με περισσότερο κόσμο και αυτοπεποίθηση γιατί όχι να μην καταφέρουμε να κάνουμε το 3 στα 3».

Για τον κόσμο…

«Ο κόσμος θέλει νίκες και να βλέπει την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους. Πρέπει να μάθουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο για να βλέπουμε την εθνική μας και όχι τον αντίπαλο».