20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Στο ρυθμό της πρόκρισης οι Νέοι μας στο Μαυροβούνιο

By on 13 Νοεμβρίου, 2016 0 1203 Views

Σε ρυθμούς πρόκρισης η Εθνική Νέων ενόψει του αυριανού αγώνα.
——————————————

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων ενόψει του αυριανού αγώνα με τα Νησιά Φαρόε για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

Με σοβαρότητα, αυτοσυγκέντρωση αλλά και πίστη στις δυνάμεις τους, οι νεαροί διεθνείς μας θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουν στη διοργάνωση με πολλαπλό όφελος σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο.

Τα θετικά δεδομένα που δημιουργήθηκαν μετά την επιτυχία μας πάνω στο Μαυροβούνιο, μας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την επιστροφή μετά το 2013 στις 28 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και το κίνητρο ασφαλώς είναι πολύ μεγάλο για την Κύπρο.

Ο κύκλος της προετοιμασίας συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα με στόχο να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στο μεγάλο ραντεβού της Δευτέρας που θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό κέντρο της Ομοσπονδίας του Μαυροβουνίου.

Η τεχνική ηγεσία αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος και της σημερινής προπόνησης σε συγκεκριμένους τομείς. Μέσα από την αξιολόγηση του αντιπάλου ο Νεόφυτος Λάρκου έδωσε τις ανάλογες κατευθύνσεις και η αγωνιστική προετοιμασία επικεντρώθηκε στην τακτική.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και η ετοιμότητα και των 18 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή καταγράφεται στα θετικά παραμονές του καθοριστικού αγώνα.

Ο αγώνας με τα Νησιά Φαρόε θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Δευτέρας (13:00 ώρα Κύπρου) και την ίδια ώρα θα διεξαχθεί ο αγώνας Κροατία – Μαυροβούνιο. Σημειώνεται ότι η Κροατία έχει εξασφαλίσει ήδη εισιτήριο πρόκρισης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1. Croatia Κροατία 2 2 0 0 9 0 9 6
2. Cyprus Κύπρος 2 1 0 1 1 4 -3 3
3. Faroe Islands Νησιά Φαρόε 2 1 0 1 2 6 -4 3
4. Montenegro Μαυροβούνιο 2 0 0 2 1 3 -2 0