23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

Σημαντικός αγώνας για την Ελλάδα απόψε

By on 13 Νοεμβρίου, 2016 0 1189 Views

Πο​λύ σημαντικό παιχνίδι που ίσως στο τέλος αποβεί καθοριστικό στην εξέλιξη του ομίλου των προκριματικών δίνει απόψε το βράδυ η Εθνική ομάδα απέναντι στη Βοσνία (21:45Cytavision) για την 4η αγωνιστική.

Αναμένεται «καυτό» το «Καραϊσκάκης»

ΣΧΕΤΙΚΑ

5 άρθρα
2 ομάδες

Οι Έλληνες διεθνείς με νίκη επί της Βοσνίας στο Καραϊσκάκη παίρνουν απόσταση έξι βαθμών από τους βασικούς διεκδικητές τους για τη δεύτερη θέση του ομίλου, αν υποθέσουμε πως το Βέλγιο είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης που δίνει το απ’ ευθείας εισιτήριο για τα τελικά της 

Ο Μίκαελ Σκίμπε συμπληρώνει ένα χρόνο στο τιμόνι της Εθνικής έχοντας αλλάξει το αγωνιστικό της πρόσωπο προς το καλύτερο. Οι Έλληνες παίκτες είναι φανερό πως βρίσκουν πάλι τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και αυτό είναι το μεγαλύτερο «όπλο» τους ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Ως τώρα το τρία στα τρία βάζει σε καλή θέση την Εθνική στον όμιλο, ωστόσο το αποψινό ματς με τη Βοσνία και αυτό που ακολουθεί με το Βέλγιο τον Μάρτιο είναι τα ματς όπου η Εθνική θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα για να μπορέσει στο τέλος να πανηγυρίσει.

Στα αγωνιστικά ο Μίκαελ Σκίμπε δεν έχει καταλήξει ακόμα 100% στην ενδεκάδα καθώς «παίζεται» ακόμα η παρουσία του Μανιάτη στα χαφ, η οποία καθορίζει και την παρουσία του Σταφυλίδη στο αριστερό άκρο. Σε αυτήν την περίπτωση μένει εκτός ενδεκάδας ο Γιαννιώτας. Αντίθετα ο Σταφυλίδης ίσως παίξει πλάι στον Σάμαρη στα χαφ και ο Γιαννιώτας τότε θα ξεκινήσει κανονικά στην πτέρυγα.

Μία πιθανή ενδεκάδα για την Εθνική μας είναι η εξής: Καρνέζης, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σάμαρης, Μανιάτης, Φορτούνης, Σταφυλίδης, Μάνταλος, Μήτρογλου.

Από την άλλη πλευρά οι Βόσνιοι κάνανε το καθήκον τους ως τώρα στα θεωρητικά εύκολα ματς του ομίλου, αλλά εκεί που «έκαιγε» απέναντι στο Βέλγιο δείξανε κατώτεροι των προσδοκιών. Οι παίκτες του Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς έρχονται πάντως χωρίς άγχος, όπως δήλωσε και ο Έντιν Τζέκο αφού γι’ αυτούς και η ισοπαλία θα πρέπει να θεωρείται καλό αποτέλεσμα.

Η Βοσνία αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Μπέγκοβιτς, Βράνιες, Σούντιτς, Σπαχιτς, Κολάσινατς, Τζάτζαλο, Μεντούνιανιν, Πιάνιτς, Μιλίτσεβιτς, Λούλιτς και Τζέκο