24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Κρατάμε τη νίκη…

By on 13 Νοεμβρίου, 2016 0 1077 Views

Η Εθνική Ανδρών δυσκολεύτηκε περισσότερο απότι περίμενε αλλά κέρδισε τελικά 3-1 το Γιβραλτάρ και πήρε τους πρώτους βαθμούς της στον όμιλο.Λίγο το άγχος για το αποτέλεσμα λίγο η έλλειψη ομαδικότητας στην επίθεση αλλά και η σοβαρότητα σε κάπια διαστήματα δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να φθάσει σε μιά πιο εύκολη και ξεκάθαρη νίκη ωστόσο αυτό που μετρά είναι η νίκη .Ξεχώρησαε με την ποιότητα του ο Κάστανος όπως και ο Λαίφης ένώ πολύ δραστήριος ήταν ο Χριστοφή στην επίθεση.Ο Σιέλης που κλήθηκε να πάρει τη θέση του Τζούνιορ την τελευαταία στιγμή ήταν μαχητικός και πέτυχε το τρίτο γκολ με εξαιρετική κεφαλιά.
Τρεις ποδοσφαιριστές που δεν είχαν σκοράρει ξανά με την Εθνική μας ομάδα, ήταν οι δράστες των γκολ. Αρχικά, ο Λαΐφης άνοιξε το σκορ στο 29΄, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι Σωτηρίου (65΄) και Σιέλης (87΄) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Στο μεσοδιάστημα, το Γιβραλτάρ έφερε προσωρινά το παιχνίδι στα ίσα με το γκολ Λ. Κασκιάρο μετά από λάθοε του Πανγή και αδράνεια της άμυνας ενώ στο επόμενο λεπτό ο Παναγή έσωσε την εστία μας από δεύτερη παραβίαση.

Το Γιβραλτάρ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ολιβέρο στο 80΄.

ΚΥΠΡΟΣ:Παναγή, Δημητρίου, Σιέλης, Λαΐφης, Χαραλάμπους, Κυριάκου (90΄+1 Νικολάου), Αρτυματάς, Κάστανος, Χριστοφή, Εφραίμ (73΄ Χαραλαμπίδης), Σωτηρίου (87΄ Μυτίδης)

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Ιμπραχίμ, Τζ. Τσιπολίνα, Ρ. Κασκιάρο, Λ. Κασκιάρο, Κ. Κασκιάρο (74΄ Γκάρο), Γουόλκερ, Καμπρέρα (85΄ Πρίστλι), Ολιβέρο, Μπαρνέτ, Μπάρντόν (68΄ Ερνάντες), Γκαρσία

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλιάρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δημητρίου (2η), Σωτηρίου (2η)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:Ολιβέρο

ΓΗΠΕΔΟ:ΓΣΠ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:3.166