29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Ο κόσμος να σπρώξει την Εθνική στη νίκη

By on 12 Νοεμβρίου, 2016 0 1092 Views

Χριστάκης Χριστοφόρου και Ηλίας Χαραλάμπους στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου.
—————————–
Ο προπονητής της Εθνικής μας Χριστάκης Χριστοφόρου και ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Χαραλάμπους, μίλησαν σήμερα το μεσημέρι σε Συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα της Κύπρου με το Γιβραλτάρ.

«Η ομάδα προετοιμάστηκε πολύ καλά, όπως κάνουμε πριν από κάθε αγώνα και ανυπομονούμε όλοι για την αυριανή αναμέτρηση. Η χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση μου. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κάνουν ένα καλό αγώνα και να πάρουν τη νίκη η οποία θα μας βοηθήσει στη συνέχεια.

Για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας σπρώξει στη νίκη», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Χριστοφόρου.

Ερωτηθείς για το πλάνο που θα ακολουθήσει στον αυριανό αγώνα, τόνισε:

«Σίγουρα θα είναι διαφορετικό το πλάνο από ότι στους προηγούμενους αγώνες. Πρέπει να επιτεθούμε περισσότερο, να πιέσουμε περισσότερο για να μπορέσουμε να κλέψουμε πιο γρήγορα την μπάλα και επίσης, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Χρειάζεται υπομονή και ηρεμία για να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν πήρε βαθμούς στους προηγούμενους αγώνες, έστω και αν έπαιξε καλά και για το πώς επηρεάζει αυτό ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές, ο κ. Χριστοφόρου απάντησε:

«Οι ποδοσφαιριστές νιώθουν ότι κάνουμε καλή δουλειά, υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Για παράδειγμα στον αγώνα με την Ελλάδα, δεν πήραμε αυτό που αξίζουμε και βλέπουν τον αυριανό αγώνα ως την ευκαιρία τους να πάρουν κάτι που δεν πήραν στους προηγούμενους αγώνες».

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Χαραλάμπους δήλωσε:
«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για τον αυριανό αγώνα. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας και ξέρουμε πως χρειάζεται υπομονή στο παιχνίδι μας γιατί παίζουν πολύ αμυντικά και είναι δύσκολο να διασπαστεί η αμυντική τους γραμμή.

Μοναδικός μας στόχος είναι οι τρεις βαθμοί και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχουμε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θέλουμε να κάνουν το ΓΣΠ πραγματική έδρα και να μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη».
Σε ερώτηση για το αν ο στόχος μας στους επόμενους τρεις αγώνες είνα οι εννέα βαθμοί (Γιβραλτάρ, Εσθονία, Γιβραλτάρ), ο Ηλίας Χαραλάμπους απάντησε:

“Από το ξεκίνημα της διοργάνωσης, βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Τώρα, ο πιο σημαντικός αγώνας είναι ο αυριανός. Στη συνέχεια θα δούμε και τους αγώνες που ακολουθούν, ελπίζοντας ότι θα κάνουμε αύριο την αρχή”.

Στις 17:15 είναι προγραμματισμένη η Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Εθνικής Γιβραλτάρ στο , Συνεδριακό κέντρο ΓΣΠ και στις 18:00 η προπόνηση της ομάδας, στο κεντρικό γήπεδο του ΓΣΠ. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για 15 λεπτά.