25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΙΕΛΗΣ:Με τη δουλειά θα ανέβει επίπεδο η Εθνική ομάδα

ΣΙΕΛΗΣ:Με τη δουλειά θα ανέβει επίπεδο η Εθνική ομάδα

By on 11 Νοεμβρίου, 2016 0 983 Views

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Βαλεντίνου Σιέλη με τη φανέλα της ΑΕΛ, επιβραβεύτηκαν με την κλήση του στην Εθνική μας ομάδας, ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ. Ο 26χρονος αμυντικός μίλησε στον Super Sport FM, για τον αγώνα της Κυριακής.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαλεντίνος Σιέλης:

Για την επιστροφή του στην Εθνική…

«Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει στόχο να αγωνίζεται στην Εθνική. Υπήρξα μέλος της τα προηγούμενα χρόνια, μετά ήμουν εκτός κάτι που ήταν θέμα άποψης του προπονητή. Δούλεψα σκληρά και βρέθηκα πάλι στην Εθνική».

Για την ευκαιρία που έχει για να σταθεροποιηθεί σε ψηλό επίπεδο…

«Όταν έχεις τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές που σε βοηθούν να φαίνεσαι καλύτερος είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και προσωπικά κάνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μου».

Για την συνύπαρξη του με τον Ντόσα Τζούνιορ…

«Υπήρξαμε συμποδοσφαιριστές σε προηγούμενες διοργανώσεις με την Εθνική ομάδα. Έχουμε καλή συνεργασία και ξέρει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Αυτό ισχύει με όλους του ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ».

Για τον αγώνα κόντρα στο Γιβραλτάρ…

«Ο στόχος δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμοί. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Όλοι δίνουν τα πάντα για διάκριση. Μπορεί να φαίνεται εύκολο, όμως πρέπει να το κάνουμε να φανεί και μέσα στο γήπεδο».

Για την ανάγκη για βαθμούς…

«Μετά τις τρεις ήττες, παίζουμε εντός με το Γιβραλτάρ και ο στόχος δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς. Δουλεύουμε σκληρά, διαβάζουμε πως θα χτυπήσουμε τον αντίπαλο και θέλουμε να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Αν αποτελεί στόχος η εξασφάλιση των εννιά βαθμών στα επόμενα τρία παιχνίδια με Γιβραλτάρ (εντός και εκτός) και Εσθονία…

«Είναι στόχος μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όπως θέλουμε εμείς να νικούμε, το ίδιο θέλουν και οι άλλες ομάδες. Όλοι θέλουν να διακριθούν .όμως εμείς πάμε για τρεις νίκες στα επόμενα παιχνίδια».

Για τα δεδομένα στον όμιλο μας…

«Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία. Είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως θα δώσουμε τα πάντα για τη χώρα μας για να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε».

Για το ότι αγωνίζονται αρκετοί νεαροί…

«Υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα. Είναι ο Λαΐφης στο Βέλγιο, ο Μυτίδης στην Ολλανδία, ο Μακρής στην Αγγλία, οι Αβραάμ και Αντωνιάδης στην Ελλάδα. Έχουμε παίκτες που έχουν καλές παρουσίες σε μεγάλα πρωταθλήματα. Όταν έχεις τέτοιους ποδοσφαιριστές ανεβαίνει ο πήχης στην Εθνική. Δεν θα πω μεγάλα λόγια, όμως η πρόκριση σε τελική φάση θα πρέπει κάποτε να γίνει στόχος. Θα πρέπει όμως να δουλέψουμε σκληρά. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που αξίζουν. Με τη δουλειά θα ανεβούμε επίπεδο. Στην προηγούμενη διοργάνωση είχαμε πολύ καλή παρουσία. Πρέπει να συνεχίσουμε και κάθε φορά να ανεβαίνουμε πιο ψηλά».

Για τον κόσμο…

«Ο κόσμος πρέπει να μείνει στο πλευρό της ομάδας».