19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Χαζή η απόφασή μου να κόψω τις άδειες»

«Χαζή η απόφασή μου να κόψω τις άδειες»

By on 10 Νοεμβρίου, 2016 0 822 Views

Με αφορμή τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Γιούργκεν Κλοπ θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει αυτές τις μέρες πιο πολύ με τα νεαρά ταλέντα της Λίβερπουλ.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έκανε μια δραστική –για εκείνον- αλλαγή, παραδεχόμενος μάλιστα πως η αρχική απόφαση ήταν όχι απλώς λανθασμένη, αλλά «χαζή»: «Όταν ήρθα εδώ, οι παίκτες έπαιρναν μερικές μέρες ρεπό. Το άλλαξα λέγοντας: «Γιατί να έχετε τόσες μέρες;». Ήταν μια ανόητη απόφαση και την είχα πάρει μόνο και μόνο γιατί δεν γνώριζα. Τώρα που είμαι ένας «σωστός Άγγλος προπονητής», ξέρω το πρόγραμμα και την ένταση που θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες».

Πλέον, ο Γερμανός τεχνικός βλέπει με άλλο μάτι αυτά τα διαλείμματα: «Πρέπει να εκμεταλλεύεσαι κάθε πιθανότητα για ξεκούραση. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Εξακολουθούμε να έχουμε ένα πρόγραμμα, να προπονούμαστε και να παραμένουμε σε φόρμα. Υπάρχουν και εκείνοι που δεν μπορούν να φύγουν γιατί έχουν πρόβλημα τραυματισμού. Αλλά δεν μπορεί να γίνει κανονική προπόνηση με 5-6 ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό θα πάρουμε μια μικρή άδεια λίγων ημερών και μετά θα ξεκινήσουμε πάλι όλοι μαζί».