29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Αν χρειαστεί, θα φύγω οριστικά από την Άρσεναλ»

«Αν χρειαστεί, θα φύγω οριστικά από την Άρσεναλ»

By on 9 Νοεμβρίου, 2016 0 813 Views

Μπροστά στο δικό του συμφέρον και το καλό της καριέρας και των φιλοδοξιών του, ο Τζακ Γουίλσιρ δεν θα διστάσει το επόμενο καλοκαίρι ν’ αποχωρήσει οριστικά από την Άρσεναλ. Ωστόσο, τονίζει ότι προτεραιότητά του είναι να επιστρέψει στο «Έμιρεϊτς» και να πείσει για τις δυνατότητές του…

Ο νεαρός χαφ παραχωρήθηκε δανεικός στη Μπόρνμουθ από τη στιγμή που δεν μπορούσε να του εγγυηθεί ο Βενγκέρ όλα όσα ζητούσε εκείνος, δηλώνει ότι πλέον αρχίζει ν’ απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο, επέστρεψε στην εθνική Αγγλίας και τονίζει πως αν όλα αυτά είναι μήνυμα… οριστικής αποχώρησης από την Άρσεναλ, θα το σκεφτεί πολύ καλά για το να κάνει.

«Θεωρώ ότι ήταν γενναία απόφαση να φύγω από την Άρσεναλ γιατί πραγματικά αγαπώ τον σύλλογο. Ωστόσο, αν για το καλό της καριέρας μου χρειαστεί να φύγω οριστικά από την ομάδα, θα το κάνω. Αν επιστρέψω και βρεθώ ξανά σε κατάσταση που δεν θα παίζω, τότε θα πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά ορισμένα πράγματα. Θέλω να επιστρέψω την επόμενη σεζόν και να είμαι σε καλή κατάσταση, υγιής και να μπορώ να παίξω. Είμαι έτοιμος για κάθε πρόκληση» ήταν τα λόγια του Γουίλσιρ.