24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να στηρίξει την προσπάθεια μας.Δηλώσεις Παναγή-Αβραάμ

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να στηρίξει την προσπάθεια μας.Δηλώσεις Παναγή-Αβραάμ

By on 8 Νοεμβρίου, 2016 0 981 Views

Κωνσταντίνος Παναγή και Ανδρέας Αβραάμ παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την έκβαση του αγώνα της Εθνικής μας με το Γιβραλτάρ και καλούν τον κόσμο να δώσει μαζικό παρών στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους.
Ανδρέας Αβραάμ: «Είναι γεγονός ότι ακολουθεί μια σειρά θεωρητικά πιο εύκολων αγώνων από ότι στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, όμως, πρώτα βλέπουμε τον αγώνα με το Γιβραλτάρ και μετά τους υπόλοιπους αγώνες. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη στον αγώνα της Κυριακής προκειμένου να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, όλοι οι διεθνείς είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στην ομάδα και είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να έχει την ευκαιρία να βοηθήσει την Εθνική ομάδα της χώρας του. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να στηρίξει την προσπάθεια μας.

Είναι χαρά μας κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο να παίξουμε με την Εθνική και βλέπουμε γεμάτες κερκίδες και το ίδιο ελπίζουμε να γίνει και την Κυριακή».
Κωνσταντίνος Παναγή: «Στους αγώνες της Εθνικής πάντα υπάρχει η πίεση για το αποτέλεσμα. Η ίδια πίεση υπάρχει και στον αγώνα με το Γιβραλτάρ. Έστω και αν είμαστε το φαβορί, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι οι τρεις βαθμοί.

Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε γιατί δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο όπως το κάνει τα τελευταία χρόνια για να πανηγυρίσουμε μαζί την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση».